• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Jak czytam o tym jak aniołkowym mamom udaje się zafasolkowac to jakoś mi lżej na serduszku. Ale jak spotykam na ulicy znajomą, która zaszła miesiąc przede mną i widzę jej rosnący brzuszek to robi mi się strasznie smutno...

witam dziewczynki
byłam u pulumonolga i za dużo to ja sie nie dowiedziałam antybiotyki na szczescie odstawione oskrzela dalej nabrzmiałe, niestety nie powiedziano mi ze mam przyniesc stare sdjecie RTG i pani dr nie mogła porównac zmian z tym co robiłam dzisiaj :-( zapisała jakieś tabletki na szczescie nie antybiotyk i dała skierowanie do laryngologa buuu. te moje splujki narazie są ok ale badaja je dalej po kątem gruźlicy aż mnie to wszystko przeraża... poszłam do przychodni zapytac o terminy do laryngologa a pani mi strzela 7 maja roześmiałąm się i wyszłam poszłam do drugiej przychodni i mam wizyte na 7 kwietnia mam to szczescie ze kolo mojego domku sa 2 przychodnie :-) a tak na marginesie to te niepubliczne przychodnie chyba celowo sobie takie terminy z kosmosu wymyslaja zeby tylko zapłacic i isc prywatnie wrrrr jak w styczniu pytałam o wizyte u gin. to mi powiedziała połowa kiwietnia to absurd jakis haha.
nie mam juz siły na to wszystko mam 28 lat i latam od lekarza do lekarza jakbym mial 80 ;-(
mam prośbę dziewczynki 3majcie jutro kciuki tak koło 16 prosze

Haniu widzisz jakiego masz synusia rozsądnego :tak:
No wlasnie co do facetów to wlasnie moj D. tak ma... nie lubi sluchac jak po raz 10000 wszystko rozpamietuje....

Aguś slicznie wygladasz!!!!!

Mordoklejka jak fast-foody? :tak:

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry