• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Kochane tylko prosze nie wykorzystywać złego humorku tylko po to by Wiesia sobie przymilić hihihii

Alicja a masz teścior w domku?

Ola(IZa) mówisz że nic jutro nie będziesz robić? Tylko pozazdrościć! Ja dzisiaj z M wysprzątałam całą chałpkę aż błysk... uwielbiam tak jak pachnie czystością!

Karola322 przede wszytskim bede trzymala kciuki aby jak najszybciej doszła do siebie po operacji i wyzdrowiała....Nie wiem co moge jeszcze dodac oprócz tego ze współczuje i jest mi przykro...Edytka to pieknie napisała wiec ja sie podpisuje pod jej słowami

Agusia ty smutasku :-(:-(:-( Tule Cie .

Alicja nie ma co sie bac.... moze ktos ma wobec Ciebie inny plan!! A po drugie dopóki nie zrobisz testu nie dowiesz sie co i jak ....

Alicja....wierze ze się boisz...ale dziewczyny mają racje,im wczesniej bedziesz wiedziała tym lepiej...
Edytko....wiesz bo ja pazerna nie jestem....choć nie powiem,ze nie przydałby mi się pocieszyciel.....hihihihi...dziękuje ....

reklama
Alicja do tego czasu powinno Ci już tsh spaść! Dawaj testa bo ja jutro w pracy nie wydoję :wściekła/y::angry:

Pati witaski wieczorne!

Karinko.. nic nie pozostaje nam jak tylko czekać. Życie to nie raj :sorry2:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry