• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Madziu dziękujemy kochana z to że nas uprzedasz o swojej nieobecności. Będziemy spokojniejsze. A ja wiesz czekam na eska najpierw a później mm-ska z Juniorkiem . Cieszcie się sobą!Buziale i miłego weekendu no porodówce :D

Alicja zmykaj :* i miłego wieczorku u Jego boku życzę! Daj znać koniecznie jak z testem.

Pati następna chętna na mojego Wiesia :zawstydzona/y:;-):-D

KOCHANE jesteście.................dziękuję Wam!!!!!!!!!!!!!!
Edytko...jak się wszystkie dziewczynki nacieszą Wiesiem(razem z Tobą oczywiście na czele)......to ja wtedy poproszę podesłać Go do mnie......heh...a może casting przeprowadzicie...hihihihi

Ostatnia edycja:
ja tylko na dobranoc kochaniutkie panele prawie polozone ... alicja czekamy na wiadomosci ... Aj usmiechu zucze kochana za duzo tych dolkow edzia trzymaj wiesia kazda ma swojego a co tam bedziesz sie dzielila ....a i na komniec powiem wam ze M zakonczyl granie w gierki inernetowe sam stwierdzial ze brakowalo mu czasu na wszystko ...jupiiii

dobranoc pchly na noc....

Agusia ojjjj niedobrze niedobrze... jak Ty Wiesiem chcesz się dzielić :-D;-):tak::-)

ALicja dobranoc kochana! Zrób jutro teścior i szybciutko mów co i jak! Choć ja będe w pracy... poproszę o kobietki te które mają ze mną kontakt PROSZĘ o wiadomość co u Alicji z teściorem! Do popołudnia to ja z nie wytrzymam :zawstydzona/y:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry