• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Pati... wiec nie wypuszczaj Mareczka z objęć ;-)

Marzenko nio to siupel ! ze sam zauważył że gierki to nie wszystko :rofl2::rofl2::rofl2: WIec i staranka może będą owocniejsze bo będzie miał na nie siłę! Trzymam mocnoooooooo kciuki! Buziaczki i słodkich snów dla Was... do jutra!

Ja też zmykam spać.. rano trza wstać przed 4 :-D

Aj jestem jestem bardzo baldziioooo grzeczna :-) :prawie jak Aniołek ;-):-D

Żegnam się z Wami drogie panie i cieszę się że choć przez chwilę było nas wiecejze starej ekipy! Jak miło.. naprawdę.

Heh...i znowu uciekają jedna po drugiej......zycie.....słodkich snów Edytko.....dla Wiesia równiez .......papatki kochana.....
Pati...Tobie duzo zdrówka i ułazenia osobistych spraw zyczę......spokojnej nocki......

hej dziewczyny własnie pisałam do was jak mi uciek zasieng od internetu i nie wysłało :tak: . Jestem jusz po hsg wyniki dobre tylko musze jeszcze do swojego lekarza z wynikiem wiem ze czekają mnie jeszcze badania tylko nie wiem jakie kolejno dziewczyny czy długo to jeszcze bedą trwały te badania ? chciała bym jusz coś konkretnego wiedzieć yników z genetyki twz jeszce nie ma jestem ciekawa czy wszystko bedzie az strach pomyslec pozdrawiam:blink:

A ja już mam dość tego marca bo co wieczór baaaa przez całe dnie tylko słyszę jak koty się młucą :-D:tak:;-):-):rofl2: i odrazu ochota na sex większa hihihii
Będzie urodzaj w kotkach tego roku :-p

reklama
Aj dziękuje i nawzajem! Słodziutkich snów u boku przyszłego M!

melancia zależy na jakie badania Cię jeszcze ginek wysle .. ale pewnie jeszcze z miesiąc lub dwa.. badania trwają dosć krótko tylko to czekanie na wyniki własnie jest wkurzające..

Dobranoc po raz ostatni

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry