• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Ja ostatnio oglądałam Chirugrów - 4 i 5 serię w trzy dni pochłonęłam - a w tym tygodniu Private practice - 1 i 2 serię. Bardzo fajne seriale. 2 tygodnie temu oglądaliśmy z M True blood - też fajne - jak ktoś lubi trochę dziwne i ostre klimaty.
Regularnie oglądam jeszcze Housa - jestem na bieżąco z USA. Zima to dla mnie czas seriali i książdek - nie cierpię zimna, więc chowam sie pod kocykiem z kubkiem ciepłej herbatki i znikam dla świata.

Ja ostatnio oglądałam Chirugrów - 4 i 5 serię w trzy dni pochłonęłam - a w tym tygodniu Private practice - 1 i 2 serię. Bardzo fajne seriale. 2 tygodnie temu oglądaliśmy z M True blood - też fajne - jak ktoś lubi trochę dziwne i ostre klimaty.
Regularnie oglądam jeszcze Housa - jestem na bieżąco z USA. Zima to dla mnie czas seriali i książdek - nie cierpię zimna, więc chowam sie pod kocykiem z kubkiem ciepłej herbatki i znikam dla świata.

Chirurgów też ogladałam ale tylko do 4 serii, 5 juz nie widziałam.
Jestem na bieżąco z Desperate Housewives:tak: a jeśli chodzi o książki to w szpitalu przeczytałam milczenie owiec, taki miałam wisielczy humor:tak:

No masz ze swojej winy odmawia przyjemności dwojgu i jeszcze nie umie się wybrać do lekarza :-p biegusiem w tym tygodniu bo chłopka sobie zmarnujesz :-D:-D:-D:-D
muszę jeszcze histopatologię odebrac, a szpital i lekarz sa na dwóch końcach miasta, oba daleko ode mnie. A mój facet nie ma tak źle, sa przecież różne sposoby....:-p a poza tym on jest jak zwierzę na co dzień :-D:-Dczasem to już nie maiłam siły,

reklama
muszę jeszcze histopatologię odebrac, a szpital i lekarz sa na dwóch końcach miasta, oba daleko ode mnie. A mój facet nie ma tak źle, sa przecież różne sposoby....:-p a poza tym on jest jak zwierzę na co dzień :-D:-Dczasem to już nie maiłam siły,

No prosze na wszystko ma odpowiedz byle do lekarza nie dojechać :-D:-D:-D to uważaj jak taki zwierzak z niego pomysl co będzie jak dłużej na dystans go potrzymasz mimo tych innych sposobów :-p sił nie odzyskasz :-D:-D:-D:-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry