Danula
czekam ciągle czekam.....
i bardzo dobrze, bo jak naoglądam się seriali to robi mi się woda z mózgu, one są takie nie życiowe:-)
Jak nie życiowe sama w nich prawda i realia

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
i bardzo dobrze, bo jak naoglądam się seriali to robi mi się woda z mózgu, one są takie nie życiowe:-)

no wybiorę sie może w przyszłym tygodniu, najpóźniej w pon za 2 tyg! Tego się nie zapomina...E to biegiem do lekarza moja droga na co czekasz?? Zapomnisz jak sie to robi za niedługo![]()
Mój Misio to już po ścianach chodzi, ja w sumie też

no wybiorę sie może w przyszłym tygodniu, najpóźniej w pon za 2 tyg! Tego się nie zapomina...Mój Misio to już po ścianach chodzi, ja w sumie też
![]()
biegusiem w tym tygodniu bo chłopka sobie zmarnujesz 

Ja ostatnio oglądałam Chirugrów - 4 i 5 serię w trzy dni pochłonęłam - a w tym tygodniu Private practice - 1 i 2 serię. Bardzo fajne seriale. 2 tygodnie temu oglądaliśmy z M True blood - też fajne - jak ktoś lubi trochę dziwne i ostre klimaty.
Regularnie oglądam jeszcze Housa - jestem na bieżąco z USA. Zima to dla mnie czas seriali i książdek - nie cierpię zimna, więc chowam sie pod kocykiem z kubkiem ciepłej herbatki i znikam dla świata.
a jeśli chodzi o książki to w szpitalu przeczytałam milczenie owiec, taki miałam wisielczy humor
Chirurgów też ogladałam ale tylko do 4 serii, 5 juz nie widziałam.
Jestem na bieżąco z Desperate Housewivesa jeśli chodzi o książki to w szpitalu przeczytałam milczenie owiec, taki miałam wisielczy humor
![]()
muszę jeszcze histopatologię odebrac, a szpital i lekarz sa na dwóch końcach miasta, oba daleko ode mnie. A mój facet nie ma tak źle, sa przecież różne sposoby....No masz ze swojej winy odmawia przyjemności dwojgu i jeszcze nie umie się wybrać do lekarzabiegusiem w tym tygodniu bo chłopka sobie zmarnujesz
![]()
a poza tym on jest jak zwierzę na co dzień 
czasem to już nie maiłam siły,muszę jeszcze histopatologię odebrac, a szpital i lekarz sa na dwóch końcach miasta, oba daleko ode mnie. A mój facet nie ma tak źle, sa przecież różne sposoby....a poza tym on jest jak zwierzę na co dzień
czasem to już nie maiłam siły,

to uważaj jak taki zwierzak z niego pomysl co będzie jak dłużej na dystans go potrzymasz mimo tych innych sposobów
sił nie odzyskasz