Danula
czekam ciągle czekam.....
ja dzisiaj planuję ogladać o 22 na tvn teraz albo nigdy, a jest jeszcze coś na polsacie?
Teraz albo nigdy? na tvn? :-)
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
ja dzisiaj planuję ogladać o 22 na tvn teraz albo nigdy, a jest jeszcze coś na polsacie?
Ależ ja nie mam zamiaru mu odmawiać kto odmawia sobie przyjemnościtym bardziej, że była dłłłłłłłłłłłłłłłłłługa abstynencja bo prawie miesiąc ;-)

;-):-) ty to masz dobrze
to nawet nie pytam co się bedzie działo;-):-) ty to masz dobrze
![]()

, ale będzie się działo oj będzie
, ale co się będzie działo jak się dorwiesz do swojego to ja też nie pytam 

No kochana w tym temacie akurat szczegółów nie podam, ale będzie się działo oj będzie
, ale co się będzie działo jak się dorwiesz do swojego to ja też nie pytam
![]()

To zazdroszczę i życzę duuużo przyjemności.Ależ ja nie mam zamiaru mu odmawiać kto odmawia sobie przyjemnościtym bardziej, że była dłłłłłłłłłłłłłłłłłługa abstynencja bo prawie miesiąc ;-)
Nasza abstynencja trwa już miesiąc, a pewnie jeszcze trochę potrwa, bo nie mogę się jakoś na kontrolę wybrac do lekarzaTo zazdroszczę i życzę duuużo przyjemności.Nasza abstynencja trwa już miesiąc, a pewnie jeszcze trochę potrwa, bo nie mogę się jakoś na kontrolę wybrac do lekarza

jenyś ja w ogóle w telewizornie nie patrze... czasem po 22 discovery science albo world.... jakaś inna chyba jestem :-)
jenyś ja w ogóle w telewizornie nie patrze... czasem po 22 discovery science albo world.... jakaś inna chyba jestem :-)

:-)