• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Witam dziewczynki:tak:
Danulka czekam na spowiedź:-)

Koti co do bólu brzucha to ja nie miałam zabiegu i jeszcze nie miałam pierwszej @ ale mnie tak boli jak siadam ale dzisiaj w nocy mnie złapał straszny ból i idę jutro na USG sprawdzić co się dzieje więc myśle ze ty też powinnaś, nie zaszkodzi:tak:

Syla sliczny brzunio:-)

Myszka witam serdecznie;-)

jutro wraca na studia i strasznie się boję.... pewnie wszystko będzie ok, ale po wczorajszym wyjściu, gdzie parę osób spytało jak się czuję w odmiennym stanie itp. się boję

Ja wracam we wtorek do pracy ale u mnie już wiedzą i pewnie pytań nie będzie dziewczyny są taktowne w takich sytuacjach

Myszkah - jak robiłam w 2 klasach, a ponieważ miałam ujemne wyniki, teraz jak robię to tylko IGM. Jeżeli będziesz robić w 2 klasach to przygotuj się na większy wydatek. Polecam zrobienie TSH i ft4 - wiele dziewczyn ma problemy z tarczyczą, które wychodza właśnie w badaniach podczas ciąży albo po stracie dzidziusia. Na forum też jest parę np. ja. Co prawda w o moich problemach z tarczyczą wiedziałam przed ciąża i przez całą ciążę byłam pod opieką endokrynologo - mimo wszystko się nie udało.

Syla - ja wierzę, że każda z nas prędzej czy później doczeka się swojego maleństwa. Twój przykład dodaje otuchy.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry