angelka123
i tylko nadzieja......
Wiesz pierwsze co jak wyszlam z gabinetu i gdy opowiedzialam Dawidowi co mi ginka powiedziala, pomyslalam o Tobie i gdybym miala Twoj numer od razu napisalabym ci eska!!!!!
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Niunia jak mam się nie denerwować po to poszłam do prywatnego szpitala żeby wszystko dobrze zrobili a tu jeden palant z drugim nic nie zrobił żeby było dobrze, a najgorzej denerwuje mnie to że to chyba naprawdę jego wina że nie dopatrzył wszystkiego tak jak trzeba nawet z tym plamieniem bo to chyba od tego się zaczęło.ja nie chce być jutro w jego skórze jeśli mi powie że to nie zostało wysłane bo wtedy inaczej z nim to załatwię. Może by była jakaś przyczyna a tu teraz muszę robić wszystkie badania bo nic nie wiadomo, a jutro pewnie usłyszę że ktoś się pomylił i nie wysłał:-Hej karola:-)
Nie denerwuj sięjak się czujesz po wyrwaniu zęba?
Net mi się strasznie wiesza![]()