slodziutka_e
Fanka BB :)
Edzia...ja to najlepiej bym całe to auto wymieniła...ale M pewnie wtedy wymieniłby mnie ......hihihihihihihii
Nie żartuj tak sobie! Ciebie wymienić? Chyba Ci się coś przyśniło złego hihihihi

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Edzia...ja to najlepiej bym całe to auto wymieniła...ale M pewnie wtedy wymieniłby mnie ......hihihihihihihii

magdalenko tutaj nie chodzi o leczenie lekami w moim przypadku bo w sumie tylko jeszcze zastrzyki póki co wchodza chyba w rachubę. U mnie chodzi o monitoring.. by wcześniej leki właczyć a nie od II kreseczek na teście czy wyższej bety. Ale ja z Wiesiem nie chcę łazic na monitoring.. nie chcę i nie będę... Bo uważam że narazie nie potrzebuję. Jeśli los zrobi mi psikusa i nie bede zachodzić w ciąze... to wtedy pomyślimy. Ale póki co..
Karolka rozumiem Cię i jak Agusia tulę do serduszka. Wyjaśnij całą sprawę i nie pozwól się tak traktować ...my nie jesteśmy NIKIM!