Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
takie cuś :
![]()
to nieźle, podziwiam![]()

Mam koszmarny dzień, właśnie okazało się, że właściciel mieszkania, które wynajmowaliśmy zapomniał wspomniec o "ukrytych kosztach" tj sprzątaczka (która ponoć wzieła 300 euro chociarz cały dom był wysprzątany przez nas + ja zajęłam się jego ogrodem bo był strasznie zapuszczony + M naprawiał mu dach bo przeciekał mocno), a drugi koszt to 360 euro podatku, ktry nie wiem z jakiej racji mamy my płacić za niego, skoro trzepał z nas kase przez cały czas!!!!!!!!!!!!!!!
Ryczę więc sobie bo niestety, ale nie da rady kupić mi autka i nie wiem co dalej z tym wszystkim będzie, bo 660 euro na ulicy nie lezy niestety!!!!!!!!

nie ma czego podziwiac
samo terra moze byc ciekawa ozdoba mieszkania...zobaczcie
![]()
![]()
![]()

..... dzisiaj rano już miałam ochotę przerwać urlop i wracać do pracy..... kochane ależ cierpliwości życie wymaga!!!!!!!!!