Danula
czekam ciągle czekam.....
ale bb mi dzisaj koszmarnie działa![]()
Mi tak wczoraj działał opóżnienie straszne miał
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
ale bb mi dzisaj koszmarnie działa![]()
teraz będzie trudniej wymyślić przezwiskobananiara tak mi się podobała
:-)

mi teżale bb mi dzisaj koszmarnie działa![]()

Mi tak wczoraj działał opóżnienie straszne miał

Ja na razie licze na miesiące jeszcze nie lata![]()

Anetko i co z jaszczurem? zdecydowaliście się?

negocjacje w toku
nie no... sczzerze mówiac raczej jestesmy zdecydowani... jednak nie bedziemy kupowac terrarium... zrobimy sami. I to nawet nie ze względu na koszty...bo to akurat pal licho... zrobimy terra ze starej szafi, po swojemy... tak aby pasowalo do reszty pokoju, zeby mozna bylo ukryc kable. Bo te sprzedawane w sklepie sa cale za szkla... i praktycznie wszystko na wierzchu... a ja juz mam az zanadto kabli w mieszkaniu... (komp, kino domowe glosniki dekoder...i wszystko ze soba polaczone... wiec po prostu pajęczyny kabli...)\
Teraz jeszcze zastanawiamy sie... czy podolamy temu wszystkiemu... mysle ze decyzje na dniach podejmiemy![]()
negocjacje w toku
nie no... sczzerze mówiac raczej jestesmy zdecydowani... jednak nie bedziemy kupowac terrarium... zrobimy sami. I to nawet nie ze względu na koszty...bo to akurat pal licho... zrobimy terra ze starej szafi, po swojemy... tak aby pasowalo do reszty pokoju, zeby mozna bylo ukryc kable. Bo te sprzedawane w sklepie sa cale za szkla... i praktycznie wszystko na wierzchu... a ja juz mam az zanadto kabli w mieszkaniu... (komp, kino domowe glosniki dekoder...i wszystko ze soba polaczone... wiec po prostu pajęczyny kabli...)\
Teraz jeszcze zastanawiamy sie... czy podolamy temu wszystkiemu... mysle ze decyzje na dniach podejmiemy![]()

to nieźle, podziwiamnegocjacje w toku

ale numer ,bedziecie miec jaszczura:-)do głaskania hihi