• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Danulka właśnie spisałam przepis na zupkę, trzymam dlugopis w ręcę więc i na czekoladkę przepis chętnie zapiszę:tak:

Wowww Anetko sloneczko do mnie naprawdę doszło:szok::-D

Zapisz jest dobra ja ją uwilebiam zresztą nie tylko ja no i jak zrobię to mam spokój ze słodkim na długi czas wystarczy do lodówki dojść. A zapomniałam napisać dobrze jest trzymać w lodówce jest wtedy twardsza :tak:

reklama
Marti oficjalnie redukcja etatów ale na mój rozum powód zwolnienie jeden dzień w pracy i od rzu wypowiedzenie do ręki…
Słodziutka dobrze wyczytałaś byłam na zwolnieniu już od 4 tygodnia ciaży, czyli od połowy stycznia do 23.03 i 24.03 byłam w pracy na rano i o 11godzinie dostałam zwolnienie

Cześć dziewczyny z samego rana
Bardzo mi przykro. Trzymaj się.

[FONT=&quot]Galaretkę ugotować według przepsiu, gdy stężeje osobno utrzeć 3 żółtka, 1 łyżkę cukru. Złączyć razem z galaretką na koniec dodać ubite białko i lekko wymieszać.

Jeszcze coś pysznego jak ktoś ma ochotę :-) legumina :-)
[/FONT]

Ja dzisiaj byłam kupic Synowi garnitur na komunię i oczywiście natknęłam się na koleżankę z pracy i teraz się zastanawiam co z tego wyniknie (mam "chory może chodzić") Pieskie życie

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry