• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Marti mysl o tym aby nam sie udalo nie opusci nas tarz na pewno... ale uwazam kochana ze nie mozna popadac w skrajnosci... ja bedac w ciazy rozjasnialam i farbowalam wloski (nie wiedzac jeszcze o swoim stanie). UwazPalic przestalam jak tylko sie dowiedzialam... ale po zabiegu wrocilam niestety do nalogu... i jak na razie nie niestety palę... ale wiem ze jak tylko okaze sie ze sie udalo... teraz lub kiedykowliek rzuce to swinstwo natychmiast...
Mam kolezanke ktorej gin robil specjalistyczne badania... powiedzial ze jej przysadka mozgowa nie produkuje hormonow odpowiedzlanych za owulacje i ze nigdy nie bedzie miala dzici... a ze miala 19 lat jakos do to niej nie dochodzilo... ale przestala sie zabezpieczac. Nie miala @ przez 4 m-ce... ale u niej to (ze wzgledu na swoje problemy) bylo "niormalką". I nagle dowiedziala sie ze jest w ciązy.... 4 miesiace szalala na imprezach... alkohol, fajki i równiez inne używki.... strach ktory jej towarzyszyl przez kolejne m-ce byl nie do opisabnia... synek urodzil sie zdrowy... jeste najwspanialszym dzieciakiem jakiego poznałam... ma teraz prawie 8 latek:)

Nie ma regu;ly... wiadomo ze trzeba zmienic swoj styl zycia ... ale nie popdadajmy w paranoje :tak:

Czesc Syla:-)

No w koncu wrocila Iza :-D

Marti oficjalnie redukcja etatów ale na mój rozum powód zwolnienie jeden dzień w pracy i od rzu wypowiedzenie do ręki…
Słodziutka dobrze wyczytałaś byłam na zwolnieniu już od 4 tygodnia ciaży, czyli od połowy stycznia do 23.03 i 24.03 byłam w pracy na rano i o 11godzinie dostałam zwolnienie

Cześć dziewczyny z samego rana

Marti oficjalnie redukcja etatów ale na mój rozum powód zwolnienie jeden dzień w pracy i od rzu wypowiedzenie do ręki…
Słodziutka dobrze wyczytałaś byłam na zwolnieniu już od 4 tygodnia ciaży, czyli od połowy stycznia do 23.03 i 24.03 byłam w pracy na rano i o 11godzinie dostałam zwolnienie

Cześć dziewczyny z samego rana

Cześć Danulka.
Nie wiem co napisać:-(
ech nie ma lekko

no juz 18 czyli jak dla mnie to juz połowa:-) w poniedzialek bede umawiac sie gdzies na usg 3D na 21 tydzien ciąży.
za tydzien usg w szpitalu więc moze w końcu poznamy płeć tego łobuza co mi tam od rana buszuje.

hejka dziewczynki, my na razie jako tako sie trzymamy, zdrowi wszyscy...a suwaczek przeskoczył na 7 miesiąc i mam mniej niz 100dni do końca :-)...

co do staranek i psychiki to nic nie potrafię dodać, trzeba zyc normalnie i nie myslec tak intensywnie o tym a wszystko się uda :-)...my zawsze jakos tak podchodzilismy normalnie, wika nam wyszla przypadkiem, 1 x sie pokochalismy i nie wierzyłam, ze tak łatwo sie w ciaze zachodzi...pilam piwko, kilka fajek wypalilam a test zrobilam w 6tc dopiero jak mi paierosy nagle okropnie obrzydły ...od razu kupiłam test ...no i wielka radosc....
za drugim razem zaplanowalismy staranka i pokochalismy sie 2 x w cyklu i zobaczylam II ku mojemu wielkiemu zdziwieniu, ze nowu jakos wyszło....a teraz w październiku doczekac sie staranek nie moglam, a potem w 4tc miałam chore korzonki i w to, ze ciaza moze sie zagneździc w takich warunkach i bólu nie wierzylam....a jednak....dobrze, ze nie brałam leków przeciwzapalnych, które mi lekarka zlecila....ledwo łaziłam pogieta jak pokraka a w ciaze zaszlam...

Anetka masz rację nie można świrować, normalnie pójdę ufarbować włoski a jutro będę się świetnie bawiła ze znajomymi nie myśląc o tym co będzie:tak: może beż nadmiernego szaleństwa, ale też bez przesady:-D
fajek na szczęście nie palę, także ten problem mam z głowy:tak:
a Ty kochana też rzuć to świństwo, szkoda zdrowai:-p:tak:

reklama
ale swinie Danula:-(
ale nasz Zdechlunek - niusi@- miała to samo, wróciła ze zwolnienia i wypowiedzenie dostala! idź do psychiatry i pociagnic L4 pare miesiecy!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry