• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

no ładnie się tu rządzi jak mnie nie ma noooooo:-):-):-):-):-)
Wy to macie zdrowie ja wczoraj o 21 juz smacznie spałam:-)
Kinguś , Also super wieści-gratuluję
Wróbelku wypatrzyłam Cie na naszej klasie,pieknie wyglądasz
Niusi dużo zdrówka zyczę
Aga Aj Ty to tylko wieczorami i to tylko na chwilkę:-(
Szafirku pozdrawiam Cie ,co u Was słychac?
Koti a Ty dalej z łózka nie wychoszisz:sorry2:?
Kasiekk...ale Ci fajnie na L4 co??:-)
Selenko kochana niedługo zbliza się sezon na lody a w Opałkowej mają pyszne pucharki mniam,nie odmówimy sobie :-)
ciekawe co u Mordoklejki,Cynicznej?
Alutka z Ciebie też nocny marek,nie?
Alicja ogladałam zdjecia na NK niezła dupeczka z Ciebie hihi
Magdalena26 z Ciebie też :-)a podejżałam Cie
dziewczynki nie wymienione przepraszam ,poranna skleroza chyba ale baaaardzo Was ściskam i cmok cmok
a ja weekend uczelniany

reklama
Zebra z pingwinem poszli zrobić sobie zdjęcie.
Fotograf : -Kolorowe, czy czarno-białe?
Pingwin: - A jebnąć ci?!!!

Sylwia... czytając wczoraj Twój kawał po prostu poryczałam sie ze śmiechu... i caly wieczor co sobie przypomnialam smialam sie sama do siebie... zreszta mooj M tez :-D

Alicja - bardzo fajny obiadek - :-):-) Chociaż mój M nie za bardzo udka bo mają kości - piersiątka lubi najbardziej...

ehh... tato mojego przyjaciela zawsze powtarza taki wierszyk (od razu sorki za słownictwo;-))
"Jedni lubią nózkę, drudzy wolą mostek a ja lubię cipkę - bo tam nie ma kostek":zawstydzona/y:

kinguś super ze wszystko ok... Trzymaj sie kochana :-)

Edytka... odłożyliśmy na razie kupno Agamek :-(:tak:

Hej Iza :-D:-D:-D

jestem jestem... malowalam pazurki... nie spodobalo mi sie i zmazywalam i znowuy malowalam... teraz nadrobilam zaleglosci i jestem :-D:-D:-D

Chwile pozniej na bb i od razu jakies doly dopadaja... ale juz zdecydowanie lepiej :-)

No wiec kompletujemy poranna ekipę :-)

Hej Iza :-D:-D:-D

jestem jestem... malowalam pazurki... nie spodobalo mi sie i zmazywalam i znowuy malowalam... teraz nadrobilam zaleglosci i jestem :-D:-D:-D

Chwile pozniej na bb i od razu jakies doly dopadaja... ale juz zdecydowanie lepiej :-)

No wiec kompletujemy poranna ekipę :-)

Cześć Anetko:tak:

do mnie dzisiaj przychodzi koleżanka nadlać mi pazurki, bo ja noszę żelki:tak:

reklama
nie jest źle, chociaż jedna myśl chodzi mi po głowie:szok: wiesz kochana jaka?:-D
dziś mamy akademię w szkole więc nie ma zajęć:-D także w zasadzie prawie mam już weekendzik:tak: a jak u Ciebie kochana?

ehhh... wiem wiem jaka Kochana :-) powiem Ci tak po cichutku że mnie też... ale ciiii.....
a jako tako... bywalo lepiej... ale bywalo tez gorzej... staram sie myslec pozytywnie:)

A to dzisiaj masz luzik :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry