• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Syla, nie ma sprawy krokiecik czeka, heheh.

Alutka, farsz to pieczarki i plasterek serka. Uwielbiam takie. Wyszły super, tyle, że wczoraj to miały być naleśniki na słodko i dodałam do ciasta cukier wanilinowy, heheh. I taki zapach czuć, ale mi to zestawienie z pieczarkami nie przeszkadza.

A ja ciągle głodna chodzę. Normalnie jak odkurzacz, ale na słodkie mi się już przejadło i teraz kupiłam sobie jabłka i przegryzam, chociaż na Grześka kakaowego bez czekolady to też bym się skusiła, heheh. W ogóle to Aga_Irl mi smaka narobiła na te pieczone ziemniaczki i kalafior, że chyba sobie jutro zrobię i do tego te pomidory z jogurtem, o których pisała Syla. Czasami to się sama sobie nie mogę nadziwić ile ja teraz jem, heheh.

also- a ja ciągle na nic nie am apetytu,pomyslałam ze moze pierogi z trudkawkami, to pojechal męzus i dzwoni ze są knedle a pierogi tylko m-ki tESCO a ja chcialam jakies takie hortexu wypasione...hehe i kupil knedle których pewnie nie zjem...
i weź tu dogodź babie w ciaży...
ale tego krokieta to bym wciągneła nosem hehe..

zjadlam knedle z truskawkami szt 5 i zaraz chyba je zwymiotuje, to jednak nie bylo to na co mialabym ochote:-(

a jest mi tak gorąco!! przy zakręconym kaloryferze 24 stopnie mamy....

reklama
Czesc Kochane :-)
Przyszlam sie przywitać i lete bo padam na ryjek po pracy
Dzis odebralam wyniki cytomegalii i prawie wylew przezylam :angry:
Patrze na te wyniki a tam na słowo ZAKAZENIE wiec szybko zadzwonilam do mojej ginki i mnie uspokoila ze zakazenie bylo ale kiedys :tak:
wiec wszystkie badania ok....
jeszcze dwa miesiace i staranka :tak::tak::tak:
Caluje Was Kochane

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry