Magdalena26
Nadzieja umiera ostatnia.
a nic ciekawego byłam u dziadków i kuzynka się mnie zapytała kiedy mam termin:-(
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
a nic ciekawego byłam u dziadków i kuzynka się mnie zapytała kiedy mam termin:-(
masz coś dobrego z wizyty? Zjadłabym coś słodkiego co prawda Marti obiecała co nie co z imprezy ale nie ma jej 

nie smuce sie:-) zrobiło mi się tylko przykro:-(Nie smutaj tak bywamasz coś dobrego z wizyty? Zjadłabym coś słodkiego co prawda Marti obiecałam co nie co z imprezy ale nie ma jej
![]()

nie smuce sie:-) zrobiło mi się tylko przykro:-(
dostałam tylko kompociki z wisienek i dżemik z aronii:-)

Ciacha nie mam, czekamy na Marti:-)![]()

Madzia wczoraj jedna z osób na imprezie na której bylam powiedziala do mojego D. ze teraz to muszę jesc za dwoje.... Cos tam z rozmowy wynikalo
Dziwne bo sama robila mi drinki i to nawet mocne wiec skad ten komentarz to nie wiem.. ach....

niestety samMi też czasami jest przykro jak się dopytują Ci co nie wiedzą co się stało :-(
A kompocik z wisienek to tylko kompocik czy z jakimś dodatkiem?![]()