Danula
czekam ciągle czekam.....
Tak, na 8 rano juz musze ta byc![]()
i tak chyba przez tydzien![]()
ale wszystko idzie ku lepszemu mam nadzieje
Uświadom mnie co będziesz miała robione?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Tak, na 8 rano juz musze ta byc![]()
ale to fajnie że w szpitalu bo nie musisz płacićTak, na 8 rano juz musze ta byc![]()

krosteczki mi jakies powyskakiwaly no i ginka przepisala mi taki plyn i musze jezdzic na smarowanie![]()

ale to fajnie że w szpitalu bo nie musisz płacić![]()
no wlasnie i nawet z tym Basiowa jest w porzadku, inny lekarz kazalby przyjsc na wizyte i koniec....
Danulka smarowanie krosteszek, ginka stwierdzila ze lepiej chuchac na zimne i wyleczyc to przed ciążą....
Łódź prosi o duży kawałek:-):-):-)czyli kawałek do Łodzi, Woli i do Bydgoszczy? nie ma sprawy kobietki - jakoś się muszę wkupić w łaski forumowiczek..
niusi@ - mój mąż pochodzi z Bydgoszczy, w Solcu Kuj. mamy rodzinę i nawet tam jeździmy, a Bydgoszcz strasznie mi sie podoba ( taki off-top )

czyli kawałek do Łodzi, Woli i do Bydgoszczy? nie ma sprawy kobietki - jakoś się muszę wkupić w łaski forumowiczek..
niusi@ - mój mąż pochodzi z Bydgoszczy, w Solcu Kuj. mamy rodzinę i nawet tam jeździmy, a Bydgoszcz strasznie mi sie podoba ( taki off-top )
ja mogę do niego jakieś winko zaserwować mam martini białe i czerwone i wiśniowe czerwone