• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Słodziutka ja o Was cały czas pamiętam, ale bardzo mało mnie tutaj, jak to Syla napisała brzuch mam przeogromny a i dzidzia w brzuszku naprawdę dużai nie mieszcze się już przy kompie:-D:-D:-D

A i małe sprostowanie ja nie mam powiedziane ze w 38 tyg cesarka, chyba coś Ci się Sylwia pokręciło, oni dopiero w 38 tyg chcą tu zadecydować co dalej, ale pytanie czy ja dotrwam do tego 38 tyg

Buziaczki

Witaski Dilajla!!! Ehhhh tak czułam że się pokażesz by pogratulować! Zawsze jesteś i o nas pamietasz! Czemu piszesz że nie wytrzymasz do 38tc? Cos się dzieje niepokojącego? Tfuu tfuuu
Chciałabym zobaczyć brzuszek moze jakieś zdjątko na PM albo na NK specjal for me :cool2::-D
Cieszę się że i Wy niedługo będziecie już tulić maleństwo w ramionach!!!

Witam wszystkie miłe panie!

Dlaczegotak faktycznie promaocja z wczasami. Jakoś nam się udać nie moze by wyjechać w wakacje na wakacje za granicą... zawsze coś wypada :wściekła/y::angry:

Anetko i wymyśliłaś wkońcy coś na środę?

Marti nio jak tempka będzie się utrzymywać to ..........

Haniu nocna przywitałaś się i ciiiisza? Jak się czujesz?

Iza(Olcia) a duże problemy mają Twoim znajomi? Czasem wystarczy być, rozmawiać..może na spokojne przy kawie..

Agula Irl witam... jak się czuje ciężaróweczka?

Madziu26 nio to teraz mam pewność że to Ty - dziękuje

reklama
Witam serdecznie wszystkie dziewczynki w Poniedziałek....:-D:-D jeszcze nie czytałamzaległości ale nadrobię potem,,,,:-D

nie miałam kapa,,,,,znaczy miałam,ale windows sie sypał i wywalało mnie, ale wczoraj M,naprawił......:-D:-D

U nas ok.... sobota, niedziela,,jak zawsze..... m na uczelni....... my sami,,,,,ale popołudniu jak zawsze zmałym na basenie i duzo na świeżym powietrzu,,,,,:-D:-D..generalnie,,,,,,, było miło...( nawet dziadek mnie pogonił bo byliśmy na działce i wziełam się za piłowanie gałęzi,,heheh) a co tam przecierz nie dziwigałam,,,,,,:-D:-D

DZIŚ wizyta u ginka...............:szok::szok:ciekawe co powie,,,,,,,jutro jadę zawieść zwolnienie do pracy,,,,azboje się spodkania z moja szefową,,,,,,, bewnie zrobi mi wyrzuty,ale musze wkońcu do niej pojchać,,,,,:angry::angry:bu

A jak tam MORDOKLEJKA URODZIŁA??????????

ktos może po powie co ważnego się wydarzyło.....buziaki dla wszystkich,,,,

SŁodziutka, Selenko, Karolka........Marta...Aga IRl. Aga AJ, Marlenka, SZAFIREK, KINGUŚ, PYSIA, wróbelek, scarlet, Hania, Kasieńka, Pyzunia, Cyniczna, Marti, , Olcia, Magda, Magdalenka, anesto, ALso, GUŚKa,,,, Postptaszyna, DLaczegotak, KArola2, Dlaczegotak, Anetka, ALICJA,,,,Syla, MIRCIA, Alla, GABI, i wszystkie niewymienione,,,buziolki,,:-D:-D

wszystkie buziam,,,,, nie mam czasu,żeby teraz pisać potem nadrobie...

Marti dzięi kochana akurat ciacho do kawki mam teraz a tatarek zaraz po kawce :-D:-D

Anetka pewnie jakieś zakupy i raczej siedzenie w domku pada strasznie u nas :baffled:

Kasiu witaski.. jak napisała Anetka Kubuś urodził się wczoraj o 15.50, jest śliczny dostałam mms-ka... waży 3300 i ma 54 cm długości..poród SN

Witaj Danula

Anetko może spontan będzie najlpeszy?:confused:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry