• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Przyszłam się przywitać:-)Miałam dziś myc okna ale u nas drugi dzień leje prawie bez przerwy:wściekła/y:i przez to boli mnie głowa.

Kasiek długo cię nie było ale dobrze że wszystko okey,daj znac po wizycie,trzymam kciuki.:tak:
Edytka,Dlaczegotak,Mirka i wszystkie dziewczyny pozdrawiam:-):-)I życzę wszystkim ciepłego i miłego tygodnia:-)

reklama
Przyszłam się przywitać:-)Miałam dziś myc okna ale u nas drugi dzień leje prawie bez przerwy:wściekła/y:i przez to boli mnie głowa.

Kasiek długo cię nie było ale dobrze że wszystko okey,daj znac po wizycie,trzymam kciuki.:tak:
Edytka,Dlaczegotak,Mirka i wszystkie dziewczyny pozdrawiam:-):-)I życzę wszystkim ciepłego i miłego tygodnia:-)

U mnie też drugi dzień pada niestety :sorry2:

Karinko witaj. Jak u Ciebie?

Kasiu daj znać koniecznie co i jak po wiyzcie? O której mamy trzmać kciuki? Tylko nie szalej po ... na zakupach tylko szybciutko do domku pisz co i jak.. albo napisz Andzi.. a Ona mi przekaże :tak::-D

U nas też leje.. wrrrr paskudnie na dworze a ja mam iść również na zakupy i rachunki niektóre zapłacić :wściekła/y:

Edytko,u mnie nie najlepiej i jeszcze pokłóciłam sie z M,ale nie będę smutać.
Może przez ten deszcz humor jakoś się nie poprawia.Czekam na lepsze dni:tak:
A jak u ciebie?

Danula no my niedaleko to i pogoda ta sama,paskudna:-)może jutro zaświeci słońce.

Dzięi dziewczynki za kciuki i za info,,heh ale nie wytrzymałam i przeleciałam zaległości,,,,,:-D:-D:-D

Słodizutka wysyłam ci priva.....:-D:-D

Niusia piękne aniołki..........

Wizyte mam koło 15-18,,ależy ile ludzi,,,,w sobote Franio troche mnie wystraszył, prawie wogóle niekopał,,,,,,,,:zawstydzona/y::zawstydzona/y:bałam się strasznie, może dlaeteo że cału czasw ruchu,,,,,ale jak się rozbujał wieczorem do do dziś szaleje,,ale staracha miałam,,,,,

jak u WAS pogoda u nas znów pochmurno,, niby od czwartku ma byc 15-17 stopni,ale i tak w to niewierze,,,,,,,,

ok buziam wszsystki eidę sprzatać,,,, i czekam na kuriera,,,,,, zamówiłam pieluchy tetrowe w żyrawki,flanelowe butelki antykolkowe, i nieszczęstne body,, tym razem u innego i madrzej wybrałam przsyłkę,,,,:tak::tak::tak:

zmykam miłego dnia......potem napiszę,,,,,,,:-D:-D

Karinko witaj. Jak u Ciebie?

Kasiu daj znać koniecznie co i jak po wiyzcie? O której mamy trzmać kciuki? Tylko nie szalej po ... na zakupach tylko szybciutko do domku pisz co i jak.. albo napisz Andzi.. a Ona mi przekaże :tak::-D

U nas też leje.. wrrrr paskudnie na dworze a ja mam iść również na zakupy i rachunki niektóre zapłacić :wściekła/y:

Dobrze, że mam auto podjade szybko wszystko załatwię i spowrotem do domku, bo i chodzenie dziś nie ma sensu tak nie przyjemnie :sorry2:

reklama
MORDOKLEJKA GRATULUJĘ KUBUSIA,,,,,,,:-D:-D:-D:-Dżycze miłych chwil spędzonych razem,,,:-D:-D

Cieszę się strasznie ,,,:-D:-D

czekamy teraz na /gabi, ALLE, Guśke,,,,,

i nowe fasolki,,~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~:-D:-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry