• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Danulka też jeżdze autkiem ale na taką pogodą to i tak do auta i sklepów trza się przemieszczać co nie napawa optymizmem :wściekła/y::angry: no ale niech leje i się wyleje.. moze wkońcu zaświeci to słońce!

Karinko... widzę ze faktycznie humorek nie teges. Nie wiem jak Ci Go poprawić... może napiszę że kartki Twej pięknej ręcznej produkcji wysłałam....powiedz mi to w środku ten haft Ty sama robiłaś?:sorry2:

Danulka też jeżdze autkiem ale na taką pogodą to i tak do auta i sklepów trza się przemieszczać co nie napawa optymizmem :wściekła/y::angry: no ale niech leje i się wyleje.. moze wkońcu zaświeci to słońce!

Karinko... widzę ze faktycznie humorek nie teges. Nie wiem jak Ci Go poprawić... może napiszę że kartki Twej pięknej ręcznej produkcji wysłałam....powiedz mi to w środku ten haft Ty sama robiłaś?:sorry2:
Tak sama,lubię haft krzyżykowy,uspokaja mnie:tak:

W tym tygodniu ma być już ładnie i mam nadzieje, że im się to sprawdzi :tak:

You have turned off private messages. You may not send private messages until you turn them on by editing your options. takie coś mi wyskakuje,,buuuuu:-D:-D

o na nk wysle,,heh.ale kombinuje

Kasiu już chyba wiem o co kaman. Kiedyś próbowałam Ci wyslać PM jak się nie pokazywałaś na BB... ale Ty masz wysyłanie widomości i chyba przysyłanie zablokowane. Musisz wejść w ustwaienia i tam to odfajkować i wszystko będzie OK!

Karinko no to pięknie! Jesooo ale tutaj zdolne dziewczyny mamy.. aż wstyd się przyznawać że ja nic nie umie :sorry2::dry::shocked2:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry