• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Kasiu u mnie nawet z angileskim kiepsko ale z tego co wyczytałam własnie to musisz odfajkować w opcjach że mogą do Ciebei i Ty mozesz wysyłać PM... zrób to bo nieraz już chciałam coś skrobnąć do Ciebie:zawstydzona/y:;-)

Danula ja też mam nadzieję że wkońcu wyjdzie to słoneczko i IM sie wkońcu pogoda sprawdzi

Kasiu u mnie nawet z angileskim kiepsko ale z tego co wyczytałam własnie to musisz odfajkować w opcjach że mogą do Ciebei i Ty mozesz wysyłać PM... zrób to bo nieraz już chciałam coś skrobnąć do Ciebie:zawstydzona/y:;-)

Danula ja też mam nadzieję że wkońcu wyjdzie to słoneczko i IM sie wkońcu pogoda sprawdzi

Sprawdzi sprawdzi na tvn mają nosa do pogody najczęściej im się sprawdza a zapowiadali od połowy tygodnia wiosne ;-)

Ja tv wogóle nie oglądam Danulka. Ja na necie sprawdzam pogode i to z dnia na dzień. :eek: Zawsze im się sprawdza...no może w 95%... ale to naprawdę dużo. Prawie co do godziny :eek::laugh2::rofl2:

Ważna zmiana następuje!
Madzia z M rezygnują chyba z KUBUSIA i... zastanawiają się albo nad Stasiem albo Adasiem!:laugh2::rofl2::-D

Ja tv wogóle nie oglądam Danulka. Ja na necie sprawdzam pogode i to z dnia na dzień. :eek: Zawsze im się sprawdza...no może w 95%... ale to naprawdę dużo. Prawie co do godziny :eek::laugh2::rofl2:

Ważna zmiana następuje!
Madzia z M rezygnują chyba z KUBUSIA i... zastanawiają się albo nad Stasiem albo Adasiem!:laugh2::rofl2::-D

To muszę i ja zerknąć na tą pogode w necie zobaczymy jak się ma do tv :tak:

reklama
witam w poniedziałkowy poranek:-)
wkurzyłam się z samego rana, miałam iść na usg ale nadal plamie:baffled: wrrr
w przychodni nikt nie odbiera telefonu, bilet na samolot strasznie drogi i lot przesunięty na niedziele:dry::angry:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry