Danula
czekam ciągle czekam.....
Danula z Pszczyny:-)
No to mamy rzut kamieniem często jestem w Pszczynie i tam przy pałacu miałam robione zdjęcie weselne zresztą w tym samym miejscu spotkałam się pierwszy raz z moim mężem :-)
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Danula z Pszczyny:-)
hej MOJA KAROLKA,, co u CIEBIE KOCHANIE???? jak takm????? kciuki mocno trzymam cały czas.....
Danulka witam,....![]()
:-)
;-)Kasiu u mnie nawet z angileskim kiepsko ale z tego co wyczytałam własnie to musisz odfajkować w opcjach że mogą do Ciebei i Ty mozesz wysyłać PM... zrób to bo nieraz już chciałam coś skrobnąć do Ciebie;-)
Danula ja też mam nadzieję że wkońcu wyjdzie to słoneczko i IM sie wkońcu pogoda sprawdzi
Zawsze im się sprawdza...no może w 95%... ale to naprawdę dużo. Prawie co do godziny 

hej MOJA KAROLKA,, co u CIEBIE KOCHANIE???? jak takm????? kciuki mocno trzymam cały czas.....
Danulka witam,....![]()
Ja tv wogóle nie oglądam Danulka. Ja na necie sprawdzam pogode i to z dnia na dzień.Zawsze im się sprawdza...no może w 95%... ale to naprawdę dużo. Prawie co do godziny
Ważna zmiana następuje!
Madzia z M rezygnują chyba z KUBUSIA i... zastanawiają się albo nad Stasiem albo Adasiem!![]()

wrrr