Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Pamiętaj, że "żona bez brzucha to jak garnek bez ucha" - cytat z mojego M. jak zaczynam rozpaczać, że gruba jestem.:-)
:-) ... U mnie pojawiła się torbiel w jajniku po ciąży:-( ...
.
...Chociaż dzisiaj wcięłam tuńczyka w oleju ze śmietaną, sosem curry i 3 łyżkami cukru (niemiałam truskawek już i niestety ogórki kiszone się skończyły, a tak mi do tego brakowało kwaśnego)...heheehehehehehe...Przewracają się żołądeczki co?...A wczoraj do tego browca miałam truskawki ze śmietanką i pasta z tuńczyka..Natomiast na śniadanko od 2 dni wsuwam na kanapeczce rybkę z szyneczką oblane mleczkiem z tubki...Ale mnie pogieło...Niemam natomiast juz mdłości i brzusio przestał boleć...Pewnie ta wiosna tak na mnie działa...

Cieszę się, że u Ciebie wszystko ok. :-) Daj znać jak odbierzesz wyniki i jak będziesz po wizycie u gin.Hej dziewczynki:-)
Amk czuję się bardzo dobrze, pojwił się już normalny śluzik. Nie byłam jeszcze na wizycie u gina , gdyż nie ma jeszcze moich wyników hist- pat.
Może będą wreszcie w przyszłym tygodniuCieszę się ,że u Ciebie tak szybciutko organizm wrócił do normy.A może miałaś już wcześniej tego mięśniaka?
A tak na serio to mam nadzieję, że nie będzie przeszkadzał w zajściu i dotrzymaniu ciąży.Witam Cię serdecznie. Cieszę się, że tak szybko byłaś w stanie zebrać się w sobie. To wspaniale, że jesteś taka dzielna :-)Tak tu u Was miło i przyjemnie ,że postanowilam się przyłączyć
mam nadzieję ,że przyjmiecie mnie do swojego grona
12 dni temu straciłam dziecko (8tc) ale już jest dobrze .patrze w przyszłość z optymizmem i ciesze sie zyciem![]()
mój ginekolog powiedział ,że mogę się starać o dziecko już popierwszym okresie czyli już od kwietnia.jeszcze dodał ,że kwiecień to piękny miesiąc by zaciążyć.
zdziwiłomnie to troszkę,bo myślałam ,że trzeba długo czekać ze starankami po łyżeczkowaniu.
postanowiliśmy jednak rozpocząć staranka od czerwca zeby organizm się wzmocnił.
zastanawiam się DLACZEGO TRZEBA TAK DŁUGO CZEKAĆ Z ZAJŚCIEM W KJOLEJNĄ CIĄŻĘ????
dlaczego niektórzy musza z tym czekać nawet poł roku a inni mogą zacząć praktycznie od zaraz??
Na pewno jest!!!
Toluśka - niemam pojęcia czemu Ginek kazał Ci czekać tyle czasu. Bardzo mi przykro z tego powodu <pocieszacz>.
Dziewczyni ja jeszcze niewiem czy dzidzia jest czy jej niema. Te wszystkie objawy u mnie to może z powodu torbieli ?...Chociaż dzisiaj wcięłam tuńczyka w oleju ze śmietaną, sosem curry i 3 łyżkami cukru (niemiałam truskawek już i niestety ogórki kiszone się skończyły, a tak mi do tego brakowało kwaśnego)...heheehehehehehe...Przewracają się żołądeczki co?...A wczoraj do tego browca miałam truskawki ze śmietanką i pasta z tuńczyka..Natomiast na śniadanko od 2 dni wsuwam na kanapeczce rybkę z szyneczką oblane mleczkiem z tubki...Ale mnie pogieło...Niemam natomiast juz mdłości i brzusio przestał boleć...Pewnie ta wiosna tak na mnie działa...
z całego serduszka życzę Ci dzidziusia
Ja mam cytologie już zrobionż ale niechce Mi się jechać odebrać
taki leń ze Mnie
Ja nie wiem czy tak szybko pozbierałabym się jak widziałabym swojego dzidziusia i trzymałabym go w rękach
podziwiam Cię i trzymam kciuki za Ciebie
ale nie łam się .., Dzidziuś i tak będzię
Silna babka jesteś to napewno ci się uda.