reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Cześć.

Toluś
daguniaczekam na wyniczek teściku mam nadzieję że zajączek przyniesie "dwie kreseczki" :rofl: :rofl: :cool: :cool: - jakoś niechce mi się w to wierzyć. Fajnie, że załatwiłaś wizytę.

Mam doła.:sick:

reklama
Witajcie Dziewczynki
Nie, nie, nie ale ja się nie odchudzam:szok: - - - tylko miałam na myśli zdrową żyność.:baffled: Nie tłusta golona ociekająca łojem :szok: :no: tylko więcej warzyw, owoców i rybki i gotowane mięko :)))
Tolusia :no: ale super :laugh2: że masz tę @ :elvis: to już masz teraz z górki normalnie :cool2: :cool2:
Daguśka i jak????? Umieram z ciekawości , no nie bądź tym zwierzęciem na Ś i uchyl rbka tajemnicy ...... ;-) :elvis: Czekamy !!!!!

Miłej nocki :cool2:

Dagusia nie miej żadnego doła tylko rób teściorek i bez wykrętów :wściekła/y: :wściekła/y: Czekamy na wynik !!
Nawet jeśli tym razem nic to następnym sie uda ale nie nastawiaj się zaraz negatywnie bo to tylko utrudnia sprawę. Wszystkie pragniemy Dzidziusia a czas gra z nami na zwłokę. Jednak to My go wykiwamy heh :-D :happy: :cool2:

Całuski
Uśmiechnij się <pocieszacz>

Madzik - skoro dzidzia sie golony domaga to ją jedz:-) ;-) . Ona wie co jej jest potrzebne do szczęścia:-D :-D :-D :-D

Może z rańca bachnę se teścik...jeśli niezapomnę:-p

Dobranoc babeczki

hejo :happy:

madzia - daga ma racje może właśnie tego potrzebuje twoja dzidziunia więc jej nieodmawiaj tylko wcinaj i na zdrówko ;-) ;-) :elvis:

daga - czekam z niecierpliwością na wyniczek :cool2:

Witaj daguś kochana!!!
Zawsze jest sens !!! Nie zapominaj o tym !
Moja szwagierka czekała z mężem na dzidzie pięć lat. Dopiero w Warszawie mogli im pomóc. Mieli tutaj nieodpowiedniego lekarza, który na nich się "uczył". W Warszawie udało się za pierwszym podejściem! Nie trać nadziei - zawsze jest wyjście!
Zobaczysz ... i Tobie będzie dane być mamusią!
Ściskam Ciebie mocno!!!
Trzymaj się mocno
Buziaczki
Ania

reklama
Dziewczynki ale się naprawdę nie odchudzam !!
Dzizas :dull: :frown: :rolleyes: jem wszystko przecież :laugh2: :laugh2: :rofl: Wszysstko jem .
Dieta będzie za rok :cool2: :cool2: :ninja: :growl:

Dagusia rozumiem wszystko jak nikt, ale czasem trzeba poczekać chwilkę dłużej a miesiąc zleci jak jeden dzień. Zobaczysz. :cool:

Buziole

Do góry