reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Daga ......... Ania ma rację zawsze jest sens.
A potem urosną cycorki:szok: brzuszek i już nigdy nie będziemy same:cool2:

Pozdrawiam

reklama
Ce dziewczyny :),
nie bylo mnie przez pare dni, bo robilam zaproszenia na slub (moj) :).bedzie za 3 mies :-) a dzis dostalam @!!!!!!! Dokladnie 5 tygodni po poronieniu. Moze to glupie ale jestem taka szczesliwa...
Caluje was wszystkie i zycze wszystkim najlepszego.

Dziewczyny zobaczycie jeszcze wszystkie bedziemy szczesliwymi mamusiami:tak: :-)

muffy - GRATULUJĘ @ i ślubu !!! :rofl::-D:rofl:
JoannA25 powinna już być wśród nas ... miała w piątek wrócić z delegacji. Joasiu odezwij się ! ;)

hejo!
Ja dzisiaj tak z rańca...mały juz bawi sie w pokoiku,a zaraz wyjazd-do babci(za Zamość)..Powina być udana nidzielka..
Daguś ,słonko,nie zadręczaj się...może powinnaś zmienić gin.,...?Czasami tak jest,...jak się czegoś bardzo chce,..to nie przychodzi,.a jak się przestanie o tym myśleć..to samo przyjdzie,,.Ja tak miałam wiele razy..!
Muffy-też gratuluję @ i ślubu!!
Proponuję na dziś (dla wszystkich)mile spędzenia niedzielki,dużo spacerków na swierzym powietrzu....i relaxu!!
Bużka dziewczyny!!!!
nara..

Część Dziewczynki.

Dalej mi niedobrze ale za to w nocy przyszła @...Qrcze ale się cieszę. Nieważne, że bez objawowa ale jest...:-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D
Pewnie stąd te ryki...;-) Ależ dzisiaj piękna wiosna za oknem - AŻ CHCE SIĘ ŻYĆ:laugh2: :laugh2: :laugh2: :happy: :happy: :happy:

JoannA - żyjesz nam tam kobieto?????????

M@rtuniu - jesli nasz czytasz to daj znać jak się czujesz.

AMK, platynowa, cfcgirl - odezwijcie się :D

hejo :happy:

daga - dosłownie musze Cię opierniczyć i to zdrowo :wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y: jak możesz mówić że to nie ma sensu :szok: najwidoczniej jeszcze nie pora aby dzidziuś zamieszkał u Ciebie może za miesiąc, a może za dwa :cool2: :cool2: niemożesz odrazu wszystkiego przekreślać :baffled: :baffled: :baffled: :baffled: weź się w garść i nie panikuj :elvis: :elvis:

no i widzisz wszystko dobrze się skończyło :cool2: ale Ty zawsze musisz panikować ;-) ;-) ;-) ;-)

muffy - gratulacje z okazji ślubu i @ :cool2: :cool2:

dziewczyny stosujecie dietkę ????:confused: :confused:

miłego dzionka życzę :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :cool: :cool:
buziaczki

reklama
Hej hej:)
Dziś mam tyyyyyle roboty ale co tam ;)
we wtorek się udam po wynik histopatologiczny bo to już 16 dni minęło.pewnie nie dowiem się z niego niczego nowego...
w tamtym tygodniu w poniedziałek miałam pobierany wymaz ,żeby sprawdzić,czy bakterie zniknęły ... powiedziano mi ,że jeśli bedzie czysto ,wyniki będą w piątek ,a jeśli nie no to to jeszcze potrwa bo oni musza dla tych bakterii dobrać odpowiedni antydiogram czy coś tam żeby wiedzieć czym je zwalczać.
i niestety w piątek mojego wyniku jeszcze nie było :(
szkoda bomiałam nadzieje ,że tam już wszystko jest dobrze.
wyczekuję z niecierpliwościa na okres. jeszcze nigdy tak na jego nadejściew nie czekałąm a raczej bylo zupełnie odwrotnie;-)
jako wieeeeeeelka optymistka mam nadzieje ze przyjdzie w nastepnym tygodniu po świętach :)

dobra to ja już musze uciekać.
życzę Wam kochane miłego dnia a staraczkom dodatkowo jeszcze owocnych staranek:)
AHA jeśli wszystko bedzie dobrze i bede juz zupełnie zdrowa , to postanowiliśmy ,że zaczniemy staranka 27 MAJA :happy:
buziaki:***************

Do góry