majandra
Mamusia Maciusia 17/08/07
tolka,cfcgirl: pozdrawiam Was gorąco!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<
:-)
Jest taka ładna pogoda, a ja w domu leniu****ę ... nie dobrze.
Co do mojej wizyty u lekarza (muffy), to przełożyłam ją na 18.04. ,a to dlatego że 06.04. jadę robić badania i wolę pójść odrazu w wynikami toxoplazmozy, cytomegalii i przeciwciał antykardiolipinowych. Zobaczymy jak bedzie. 
... ten rok zaczął się dla nas pechowo ...
i to jeszcze w rocznice śmierci Ojca Świętego!
Straszne... Bardzo mi smutno... 

Taka okazja może się tak szybko nie powtórzyć
... Trzymaj się cieplutko i pisz nam koniecznie! Ściskam się mocno! 

Dawno Ciebie nie było więc napisz koniecznie, co u Ciebie (was?) słychać! 

Razem z Tobą liczę na to, że pękną i w końcu znikną! 
Coraz gorzej się czuje niestety, wszystko mnie boli, mały napiera tak, że mam wrazenie ze wszystko mi wypadnie ze srodka
, mam okropne skurcze, bole jak przy @, mdłości i czasami wymioty, rozwolnienia.......szok normalnie mówię Wam dziewczyny....jestem juz zmęczona ciążą, ale jak ujrze mojego synka juz niedlugo to napewno o tym wszystkim zapomne....:-)
Coraz gorzej się czuje niestety, wszystko mnie boli, mały napiera tak, że mam wrazenie ze wszystko mi wypadnie ze srodka
, mam okropne skurcze, bole jak przy @, mdłości i czasami wymioty, rozwolnienia.......szok normalnie mówię Wam dziewczyny....jestem juz zmęczona ciążą, ale jak ujrze mojego synka juz niedlugo to napewno o tym wszystkim zapomne....:-)
...Przykro mi z powodu Twojego pupilka. Jak musiałam uśpić moją psinkę (miała raka i 17 latek) to przez tydzień ryczałam. Ściskam mocno.
... I znowu się poryczałam.Qrde niemoge dojść do ładu ze swoimi emocjami. Mam cały czas ryk na wierzchu.
.
ja wczoraj odebrałam wynik cytologi który był robione jeszcze jak byłam w ciąży i wyszło że był stan zapalny i gdybym chodziła już wtedy do prywatnego to może dzidziuś był żył
a tak to jest już w niebie