• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
gotowałam obiad a tu naprawde hiperprodukcja!!! ciekawe tematy poruszone my tez nigdy sie nie zabezpieczalismy M zawsze uwazał
A jezeli chodzi o mecz to tez pokibicuje z M flaga wisi na oknie od niedzieli he ciekawe co dzisiaj pokaza
a co do mdłosci to cos w tym jest w pierwszej ciazy miałam niesamowite a w kolejnych dwoch zero wiec to chyba dobry znak jak są

co do zabezpieczania to my też wsumie się nie zabezpieczamy od samego początku naszej znajomosci a to juz parę lat;-)a jak postnowilismy że chcemy mieć dziecko to za pierwszym razem nam się udało i wsumie nie udało bo maleństwa już nie ma
Zastanawiam się jak teraz będzie czy też uda mi się zajść w ciąże odrazu czy nie

Co do obiadu to ja juz mam uszykowany i czekam na męża bedzie za godzinke
Dziś zrobiłam placuszki z kurczaka i naprawde są bardzo dobre

PLACUSZKI Z KURCZAKA
2 piersi z kurczaka
Ser żółty
Pieczarki
Cebula
2 jajka

Białko osobno ubijamy
Szczypiorek
Mąka ziemniaczana
Vegeta do smaku

Wymieszać i smazyc jak placki ziemniaczane na rumiany kolor

Ostatnia edycja:
placuszki sa pyszne mąki daje tak z jedną czubatą łyżkę nie za dużo bo po co mąką się napychać :-D wszystko kroje w drobną kosteczkę i mieszam robi się taka nieapetyczna pylpa :-) ale efekt po usmażeniu ......palce lizac

reklama
:szok:No proszę!!! Jak Wy znajdujecie czas na tę megaprodukcje niegdy chyba nie nadrobie zaległości...:no:przy takim tempie na pewno nie...ale chociaż sobie poczutam co u Was się dzieje ciekawego bo u mnie to szału nie ma...poza tym że wczoraj był dzień narodzin mojej kruszynki to nic ciekawego:baffled:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry