• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

nio ja też n L4 jestem, ale w domu włąsnie schizowałam więc dzisiaj poszłam do pracy.. i odrazu lepiej.. tyle że wiele nie robiłam (byłam ozdobą mego męza ;-)) bo wiele mi robić nie można

Mireczko faktycznie życzę z całego serduszka aby kalkurator na BB okazał się trafny :-D

reklama
dziewczyny! hasła 1000% normy to w PRLu królowały! Ale piszecie....

mireczko! jak masz fasolke to bedzisz pierwsza z nas zafasolkowana(tzn z tych które dołączyły tak mniej wiecej od stycznia)

dalajla, dosia...ja tez byłam na pazdziwrnikowych mamach i ostatnio poogladałm sobie ich watek....sliczne brzuszki....maja juz o czym gadac...ciuszki, wozki...my tez niedługo bediemy gadac! zobaczycie!

a zaraz zniknę bo idę znów do lekarza..po skierowania na badania? Dziewczyny od lekarza pierwszego kontaktu jakie wziąść siekrowania na badania? Bo właśnie zaraz idę? Wiem że mam wziąść na tarczycę i co jeszcze? Pomóżcie?

no pewnie ze niedługo my tez będziemy gadac o wózkach, ciuszkach i takich tam!! zobaczycie! i bedziemy sie wspierac do samgo końca:-) oczywiscie szczęśliwego końca!!!
Mirka a ja trzymam kciuki zeby to była jednak fasolka:-) a potem po koleji my dołączymy do ciebie ze swoimi fasolkami;-):tak:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry