Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
witajcie dziewczyny
jestem nowa na tym forum ale zauważyłam że możecie na siebie liczyć.
mam prośbę: możecie mi doradzić jakie badania zrobić po trzecim poronieniu.
10 lat temu urodziłam zdrową córeczkę a teraz juz trzeci dzidzuś umarł- jestem załamana i potrzebuję pomocy.
Cześć dziewczyny jestem nowa na forum mam kilka pytań ale najpierw zacznę od siebie. 2 tygodnie temu wyszłam ze szpitala trafiłam tam przez przypadek w 7tc miałam straszne wymioty więc lekarz bał sie coś przepisać i dał skierowanie do szpitala. Podreperowali mnie kroplówkami i miało być wszystko ładnie i pięknie, ale niestety nie było :-(zrobili mi usg i okazało sie, że moje maleństwo się nie rozwinęło i mam puste jajo płodowe potem zaczął sie horror kolejne usg pokazało to samo więc lekarz zaaplikował mi tabletki na poronienie bo 24h bólu i "gryzienia " ścian okazało się, że to nie koniec i zrobiono mi łyżeczkowanie wyszłam do domu po 2 dniach wróciłam po wypis i lekarz zrobił mi kolejne usg bo coś mnie niepokoiło piersi były dalej duże i obrzęknięte tak samo brzuch okazało się, że zostało "coś" w macicy lekarze podejrzewają polip. 9 czerwca miałam wykonane badanie SIS teraz zostałam skierowana na histeroskopie jednak muszę poczekać na miesiączkę bo z tego co mówią lekarze to zabieg ten można wykonać do 10 dnia cyklu po miesiączce. Jestem załamana i przerażona tym wszystkim czy któraś z was miała podobne badania i może mi coś przybliżyć. Marzę o następnej ciąży jednak moja lekarka mówiła, że powinnam wstrzymać się pół roku a to cała wieczność jak dla mnie.

:-)