reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Ja tylko na chwilkę się przywitać. Przeczytałam wszystko. Cieszę się, że same dobre wieści. Odezwę się jeszcze później :-):-):-):-)

reklama
Słoneczko wyszło we Wrocławiu, moznaby iść na spacer.
Masz rację Carri, Wrocław jest piękny, uwielbiam to miasto.
Sonita! Gratuluję i życzę owocnych juz od pierwszego miesiąca.
ola15 jak samopoczucie?
Agniesia 82, witaj.

witam dziewczyny
oj zazdroszczę tych staranek, też bym chciała.
Ale zaszczepiłam się na różyczkęi teraz muszę 3 miesiące odczekać.
Jak tam Edtytka, dalej pawiki zalicza?

reklama
Kubus ucałowany:-)
Ola doczytałam, mieliscie dużo szczęścia. Dobrze, że nic poważniejszego się wam nie stało. Dużo zdrówka życzę.
Selenko co u Ciebie??Jak odliczanie?? Nim się obejrzysz a Madziulka będzie z Tobą.
Co u Wróbelka, Agi Irl ,Sylwii?
Niusia gratuluje pracki:-):-):-)
Kasiek mam nadzieje, że Franek już dał mamie troche odpocząć.
Pozdrawiam Was serdecznie i przepraszam, że tak chaotycznie ale nie jestem w stanie doczytać wszystkiego.

Do góry