reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Ciąża Po Poronieniu

U mnie duzo słonca, gosciu za balkonem kosi trawe
Cała reszta spi a ja jem sniadanko i zastanawiam sie co na obiad zrobic:tak:

reklama
Mamo Sówko ...... jak tam stresik przed slubem sie udziela ?????;-)

Powiem Ci szczerze, że wcale się nie stresuję:-D może później:-p

Wjeżdżam do rodziców. Bo bardzo dawno nie byłam. I jak siostre spędzę z kompa to napisze , a jak się nie uda to dopiero w poniedziałek będę. Wtedy już będziesz pani nie panna ;-) ;-)

Życzę kochana udanego pobytu u rodziców:-D

Cześć dziewczynki! Ja troszkę zaganiana, dlatego nie nadrabiam. Maluszek cudny, trochę mu się zaczęło ulewać. Ja chyba opanowałam nawał pokarmowy, ale i tak mi leci momentami tak, że wszystko mam mokre. Poza tym ok. Do końca tygodnia mój M jest w domu, od poniedziałku wraca do pracy a my z Ignasiem zostajemy sami w domu.

Przytulam wszystkie potrzebujące i wszystkie Was ciepło pozdrawiam!

Witacie!jest mi dzisiaj smutno bo 9miesiecy temu straciłam mojego Grzesia:no::no:to bardzo ciezki dzien dla mnie ale musze byc silna bo juz za dwa miesiace bede tulic malenstwo w swoich ramionach i to dadaje mi siły:-);-)Kocahmy Cie Grzesiu i niegdy o Tobie niezapomnimy
[*]

:-):-)Also wierze Ci ze maluszek jest cudny :-) Zapewne troszke sie martwisz jak sobie bedziesz radzic jak maz pojdzie do pracy ..... ale .... DASZ RADE !
Równiez wielkie buziaki sle Ignasiowi !!!!!

MamoSówko zapewne w dniu slubu gdy bedziesz juz stala przed kosciołem ....troszeczke sie zestresujesz Ja byłam twarda az do tego momentu:-)

Szafirku to gdzie Twoja wena sie zapodziała:-)

witam serdecznie szanowne koleżanki !
ogłaszam wszem i wobec że przyszła pierwsza @
dopadła mnie jeszcze wczoraj jak się z wami pożegnałam na razie nie boli ale za to potop szwedzki ale co tam teraz jak się skończy to badanka hormonków i do doktora po zielone światełko
mam nadzieje że je dostanę

miłego dnia dziewczynki

aha proszę przekazać EDZI że myśle o niej cały czas i niech ja mdli niech wymiotuje i jeszcze niech ma zachcianki -wierzę że wszystko będzie dobrze

Witam i ja.............:tak::tak:ale weny u mnie tez brak....:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

EDI,, cieszę się z pawka,, dobry znak,, trzymam kciuki,, a TY tam dzielnie się trzymaj..........:tak::tak:

AGA AJ,,dasz radę,,,,silna z CIEBIE kobieta, dasz radę, choć wiem,że CI ciężko..;) ale niepoddawaj się kochana.........:tak::tak::tak:

Ola,,,,,, dobrze że nic CI się nie stało( WAm):tak::tak: odpoczywaj

Wróbelku, nie martw się,, mała juz duza, zobacz blizniaki przyszły w 28 ty....maja juz teraz prawie 2 m,,,, dzielnie walczą, Twoja niunia duża, napewno dałaby sobie radę,,,,ale,,niech hania posiedzi jeszce conajmniej 2,3tyg,;) trzymaj się kochana:tak::tak::tak::tak::tak:ja trzymam kciuki....

WSZYSTkie pozostałe dziewczynki pozdrawiam: i życzemiłego dnia,

staraczki~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~`
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~:-D:-D:-D

reklama
MamaGrzesia tak strasznie mi przykro daty nas beda jeszcze długo meczyc Dla Twojego Aniołka (*) Ale ciesze sie ze dajesz sobie rade i mam nadzieje ze ten czas do porodu szybko minie i bedziesz mogła nacieszyc sie swoja dzidzia :-)

Kaska trzymam kciuki aby doktor dał jak najszybciej zielone swiatełko dla Was:-):-) Ja tez swoje plamienia mam czasem jak potok ale to normalne:-)

Ja tez wszystkim zycze MIŁEGO DNIA KAZDEJ Z WAS DUZO SŁONCA LEKKIEGO WIATERKU I MNÓSTWO USMIECHU :-)

Do góry