Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
helo
jestem ale po okropnych przeżyciach
w czwartek po pracy jechaliśmy z mezem na weekend do berlina i mielismy wypadek
auto skasowane ,my poobijani tylko,mielismy duuuzo szczescia,naprawde
mam zwolnienie do piatku
Aguś jestem myslami z Tobą ...
edytko z Toba również...
cały czas myslałam co u Was
Ostatnie wieści od Edi sa takie ,że zaliczyła pierwszego pawika. Mdli ja niemiłosiernie, i dobrze, drażnią zapachy, ha ha, pamiętam jak to było. Więc myślę,że może oznaczać to tylko jedno, będzie dobrze. Wierzę w to bardzo.

Dziś wróciłam pierwszy dzień do pracy po zabiegu. Nie było tak źle. W sumie to nawet lepiej, że już coś robię. Chociaż i tak jedynym celem dla mnie przez ten miesiąc to dostać okres.
Staram się myśleć pozytywnie, bo to mnie nakręca do dalszej walki o moja fasolinkę i ja zawsze uważałam, że myślenie optymistyczne, pozytywne ułatwia to oczekiwanie. Tylko nie zawsze to wychodzi, łatwo jest mówić wszystko będzie dobrze a życie i tak płata figla.
teraz już mi się kończy druga @ i myślę, że w podróży poślubnej już zaczniemy działać:-) a co do daty Słoneczko powiem Ci tak ja miałam troszkę inaczej, bo ja miałam pusty pęcherzyk i data zabiegu to data odejścia mojego Aniołka:-(tak mnie to zastanawia bo to już 38 dzień od zabiegu tylko że brak typowych objawów no chyba że ich nie zauważyłam

hejka
ja dopiero teraz pisze bo czasu braklo
a wiec my po wizycie.wszystko w porzadkuusg nie bylo
kolejna wizyta za 5 tygodni czyli 26 czerwca w szpitalu i wtedy to juz chyba zrobia porzadnie usg
:
to tyle
pozdrawiam i zycze milego wieczoru![]()

Witam dziewczynki u nas strasznie gorąco
Jak ja nie lubię lata
Ja wręcz uwielbiam
:-)
Ale widzę że za dwa dni mężatką będziesz, więc dziś Ci już skaładam, bo jutro wyjeżdżam.
Bądźcie dla siebie i ziarnem pieprzu,
i szczyptą soli, i tym co cieszy,
i tym co boli. Trwajcie razem,
gdy miłość w rozkwicie
i gdy ku jesieni swe kroki skieruje życie.