reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Witam dziewczynki u nas strasznie gorąco
Jak ja nie lubię lata
anusia, Basinka witam na forum, dla waszych anoiłków (*) (*)
mam nadzieję, że z nami zostaniecie

Edytko modlę się za was codzień, wszystko będzie dobrze, musi być

U mnie bez zmian, mam tylko nadzieję że ta udręka szybko minie
Pozdrawiam
Życzę miłego dnia
Buziaki

reklama
Melduję się tylko na chwilkę... (prawie w domu nie bywam:zawstydzona/y:)

u mnie nic nowego... czekam na wizyt.ę w piątek i zobaczymy co zaplanuje doktorek na następny cykl...

Pozdrawiam wszystkie dziewczynki... zafasolkowane i czekające;)

Edytko, Wróbelku -= wtrwałości w leżakowaniu:-)

Melduję się tylko na chwilkę... (prawie w domu nie bywam:zawstydzona/y:)

u mnie nic nowego... czekam na wizyt.ę w piątek i zobaczymy co zaplanuje doktorek na następny cykl...

Pozdrawiam wszystkie dziewczynki... zafasolkowane i czekające;)

Edytko, Wróbelku -= wtrwałości w leżakowaniu:-)

Trzymam kciuki za wizytke i za owulacje w tym cykl;u

witam...
przytulam nowe Aniolkowe Mamusie:(

EDYTKO WSZYSTKIE TRZYMAMY KCIUKI ZA MALUSZKA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Wrobelku nie martw sie,juz spory dzidzius w tym czasie wiec jest ok jednak mysle ,ze jeszcze dacie rade troszke w dwupaku posiedziec hihi;)

Pixelko za siostre rowniez zaciskam kciuki,podziwiam ja ogromnie.

Kingus cudowny brzuszuś:-)

Selenko.,Kasiekkk...buziaki

Aga Aj...czy ktos wie co uu niej?

Aga Ir daj znac po badaniach..koniecznie!!!:-)

Witajcie dziewczynki.
Melduje ze jestem i narazie juz nie znikam. To straszne jest 10stron przeczytalam i znalazlam 4 nowe aniołkowe mamy! co sie dzieje na tym swiecie? Dlaczego taki nasz los???
Witam Pchelcia, Moniabir,Basienka27, Anusia 76. (*) (*) (*)(*) Dla kazdego anioleczka osobno.Co do boreliozy to jak kazda choroba odzwierzeca ma wpływ na dziecko i plud,ale nic konkretniejszego niewiem.:no:
Magdalena26 Hej. Ale sie męczysz kochana,wyleczenia jak najszybszego zycze.
Tak jak dziewczynki wczesniej pisaly,Emy masz tyle samozaparcia w sobie,dzielna dziewczyna z ciebie.
pati.b nie to co wkleilas jest po prostu obazliwe i pozostawiem jak wiekszosc bez komentarza.
Wróbelek i pixelka czekamy na zdrowiutkie dzidziusie.
Hanka3450 brawo! 10 tyg. Gratulacje.
Selena i Edytka za was obie sie modle co wieczor. Bądzcie dzielne i trzymajcie sie. Wierze ze tutaj ze 20 dziewczyn mysli o was i waszych dzidziusiach. Zeby sie udalo. Na te 2 dzieci( i zrezszta nie tylko na te ) tak wiele osob czeka. Musi byc dobrze!
Wszystkich co nie wymienilam goraco caluje i pozdrawiam.

Hej Pluszaki ! :-D

Magdalena26 CZEEEEEEEEEEEEEEEŚĆ :-D

Ah a ja padam na pyszczek pół leżę - pół siedzę :-D w sypialni z laptopem, zerkam na M jak miłość, na nic innego już nie mam siły.
Biegałam od południa z teściową za firankami i ogólnie dodatkami do mieszkania, które mój R wyremontował i będziemy szukać na nie najemcy.
Jak dokończę to wkleję Wam fotki :-)

Kurcze Kasia w serialu poroniła... :dry:

Myślicie, że trzymanie laptopa na brzuchu jest niedobre?
hej Sonitko:-)
co do laptopa to lepiej nie przesadzać i po 4 godz lepiej go odstawić:tak:

ja od chemii dostałam zapalenia jamy ustnej (podobno normalne) nie bardzo mogę jeść, dostałam maść, może pomoże
boli dosłownie wszystko od podniebienia po poliki i wargi
takie życie
Emy dzielna z Ciebie kobitka, nie wiem jak ci pomóc ale mam nadzieję że wkrótce poczujesz się lepiej:-)

:no:witam Was!jestem nowa na forum,ale już od 9miesiecy aniolkowa mamusia:no:mojemu synkowi przestało bić serduszko w 24tc i urodził się martwy o godz.15.38:((Tak bardzo tęsknię za nim i nie potrafię zapomniec,nie umiem się nauczyć żyć bez niego..to tak bardzo boli:no: KOCHAM CIE MÓJ ANIOŁKU JA I TWÓJ TATUŚ
Witam cię, szkoda że w takich okolicznościach i zapalam
[*] dla twojego Aniołka

Witam
Magda ja bardzo często miałam zapalenie pecherza, znam duzo sposobow, najlepiej stosowac je wszystkie... Dobre sa nasiadowki jak juz nie mozesz wytrzymac, a najlepsza z nadmanganianu potasu ale tylko z 4 ziarenka sie wrzuca aby woda była lekko fioletowa ( i ma byc bardzo ciepła) i pomocz się w tym trochę, od razu ulga. I oczywiście żurawina, najlepiej żurawit bo ma duza ilosc skladnika w stosunku do ceny (zaprzyjazniona kierowniczka apteki specjalnie mi sprawdzała), mało słodyczy, bo cukier powoduje ze bakterie sie łatwiej przyklejaja do ścianek pęcherza. Jakby co to pisz, ja raz miałam krwiomocz i to w 12 godzin od zauważenia choroby, więc nie zawsze to wina nieleczenia się. A reszta jak dziewczyny pisały, posiew i ogolne badanie, antybiogram. Tylk on może wyjść zafałszowany bo powinno sie z 2 dni nie brac antybiotyku, ale rób teraz bo już musisz i po leczeniu. Musisz mieć też specjalny pojemnik sterylny na mocz do antybiogramu kupiony w aptece. Ja teraz w ciąży znów złapałam i długo mnie trzymało, a badanka dobre, już nie wiedziałam co robić a tu o dziwo samo picie i cieplejsze gatki mi pomogły....
.
Dziękuję Ci bardzo:-) dzisiaj byłam u lekarza i dostałam skierowanie na badania ale mam je zrobić dopiero 2 czerwca jak skończe brać antybiotyk, jutro wybiorę się do urologa i zobacze co mi powie.
Już jest troszke lepiej, u mnie też infekcja idzie bardzo szybko, od pojawienia się pierwszych objawów do krwiomoczu mija 1 może 2 godziny i potem już ból jest nie do wytrzymania az do przyjęcia antybiotyku. Mam nadzieję że ten antybiotyk mi pomoże i infekcja już nie wróci:baffled:

AJ dla twojego Aniołka
[*]
Edyta tym razem musi być dobrze:-) trzymam kciuki:tak:

witajcie

Ja dzisiaj poczytuję ale czas brak.....
ale kontrole nad BB mam więc nie myślcie sobie że taki luzik tutaj będzie:-D:tak::-):-D:-):happy2::-D:tak:

uciekam bo czasu brak

buziole wielkie

Witam
Wybaczcie ,ze milczę......powiem tylko tyle,ze zyje......i zaczęłam walke ze szpitalem o wydanie karty matwo urodzonego dziecka....nie wiem czy znajde tyle siły w sobie aby dokonczyc "tego" dzieła....ale nie mam zamiaru chowac mojego kolejnego Aniołka w zbiorowym grobie.....zrobie wszystko aby dopiąc swego aby godnie pochowac moje Malenstwo....jak narazie muszę czekac na wynik histo.a ordynator obiecał,ze skonsultuje sie z dyrektorka szpitala i zobaczy co da się zrobic....wiecie jak poszłam dzis po wypis to miałam okazje rozmawiac z oddziałowa co za wredna baba...powiedziała ze sie pod takim czyms nie podpisze bo nie bedzie okradała zuz-u...a zus nie robi zadnych problemów...juz się mój M opytał...ryczałam jak cholerka a ona do mnie niech się pani nie denerwuje...brak mi słów ze nie wspomne o siłach..mam nadzieję,ze przy wsparciu M pokonamy to wszystko....prosze trzymajcie kciuki.....

Witam Wszystkie nowe Dziewczynki...tak bardzo mi przykro.....
[*]
[*]
[*]...dla Waszych Aniołków...
Edytko....musi byc dobrze,mocno trzymam kciuki.....
Haniu....mam nadzieję,ze macie się dobrze.....
Selenko...Tobie dziękuję szczególnie....pogłaszcz Magdulkę.....
Niusia...mam nadzieję,ze w nowej pracy Ci dobrze......
Sylus....juz z górki....trzymam kciukaski...
Wróbelek...uwazaj na siebie......
Scarlet...miło ze wróciłas......
Alutka...Ty tez zawsze o mnie pamiętasz....
Miglak....gratuluję Córeczki....zdrówka i szybkiego powrotu Malutkiej do domku..
Allaa,Also....sliczne Pociechy....zdrówka
Emi...podziwiam Cię ,zycze duzo sił i jeszcze więcej zdrówka...

Aga Ir,Anesto,Gabi,Guska,Dilajla,Szafirek,Marlenka,Magda,Karolka,Kingus,Ola,
Ona,Agi,Danula,Marti,Agnieszka,Dlaczegotak,Jezyk,Koti,Sonita,Enka,Daa,Pati.b,
MamaGrzesia,Gloria,Pixelka,Wonka...i wszystkie niewymienione pozdrawiam i dziękuję za swiatełka dla moich Aniołków......

reklama
Do góry