reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
NIo jaka ja heppy jestem:-):-):-)Tyle na to czekałam ale tez troszke sie bioje bo moja poprzednia ciaza okazała sie porodem w 24tc:no::no:Ale wierze ze teraz bedzie dobrze!!Musi być!!!Dziekuje wszystkim za Gratulacje:-);-)I zycze równiez owocnych staranek!!!!!Trzymam kciuki za Was !!!

Basinka, gratulacje :-) !!! &&&&&&&&&

wróbelku jak dobrze ze serduszko pracuje na 5 :-)

Emy trzymaj sie kochana. Juz niedlugo wszystko wyjdzie na prosta. Co do upałów to doskonale Cię rozumiem, ja też nie lubię.

Dziewczyny jak czytam wasze posty o ruchach maluszkow, to odplywam normalnie :-) jak mi sie marzy taki porzadny kopniak w zebro :-)

Witam:))Dzisiaj sie dowiedziałam ze zostane styczniwą mama 2010:))jestem w 6tc termin porodu na 11stycznia...pozdrawiam wszystkich i buziammmmmmmmmmmm;-)Boże jaka ja jestemszczesliwa:-):-):-)

Cudnie!!!!!!!!!!!! GRATULACJE!!!!!!!!!!!!!!!!!

A to my ze Spajkusiem dzisiaj

Załączniki

• DSC03799-2.jpg
    DSC03799-2.jpg
    34,3 KB · Wyświetleń: 75
Wróbelku jakie różowe jęzory :-);-)

jakiś dołek mnie dziś dopadł - nie wiem skąd. Chodze jak bomba zegarowa :baffled:

reklama
Basinka27 GRATULACJE. ciesze sie niesamowicie,i uprzedzam ze dzieciaczki ze stycznia sa przecudowne-sama od ponad 6 lat na wlasnej skórze odczuwam dzialania takiego czlowieczka styczniowego. Niezłe dzieciaczki z początku roku są naprawde.

A u Edytki-hormony daly znac o sobie,to jednak dobrze ze jej niedobrze.:tak:

Do góry