Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
A dziękuje dobrze. Mała szaleje a ja jestem z tego powodu bardzo szczęśliwakinguś, gratuluę szkoły Rodzenia.
Jak się czujesz? Jak malutka?

Syla...mam takie pytanie - bo widzę,że też straciłaś dzieciątko w 24 tygodniu ciąży -jak długo czekałaś z ponownym zajściem w ciążę ?To był poród naturalny - jeśli mogę o to spytać?Sonita ja przechodzilam cytomegalie- najprawdopodobniej w poprzedniej ciąży. Rodzilam w kwietniu a wyniki robilam w lipcu. i wyszlo ze niedawno przechodzilam te chorobe, w ogóle tego nie leczylam samo przeszło. toxo i cytomegalia nie są dla nas groźne, groźne są dopiero w ciąży.
teraz jestem spokojna bo mam przeciwciala i juz na to nie zachoruje.
Kingus..jak najbardziej normalne.....32tc a potem dopiero może 37-38tc jeśli nie urodzisz do tego czasu...ja urodziłam w iki w 38 i juz kolejnego usg nie doczekałam i staneło na 32tc, wiec nie wiedziałam ani jak mała ułozona, ani ile bedzie ważyć...A dziękuje dobrze. Mała szaleje a ja jestem z tego powodu bardzo szczęśliwa
Czy to normalne, że po usg połówkowym następne jest w 32 tc??
A to my dziś- 21 tc
Syla, ale rodziłaś i wtedy się nie udało z tą cytomelagią tak...?
Straszne rzeczy piszą o tej cytomelagi, albo przyczynia się do poronienia, albo do wady dzieciątka...