• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Anesto, kochanie, serdecznie Ci gratuluję!!!!!!!!!!!!!, Teraz kochanie kichaj i prychaj na nas, zeby i nam udało się zafasolkować:-)

Syla, właśnie tego się boję, że jak już będę w ciąży, to przytyje strasznie i bedę wyglądała niczym wieloryb:-D

reklama
moje gratulacje Anesto
mój m do ostatniej mojej ciąży tez podchodził bez emocji ale to chyba ze strachu..... bał się uwierzyć że będzie dobrze
trzymam kciuki:-)

Anesto trzymam mocno ale ty zarażaj :)
Mireczko jak ja ci zazdroszczę ja nie miałam białej sukni mój M nie chce kościelnego a ja tak może kiedyś uda mi się go przekonać.

bez ślubu kościelnego tez można być szczęśliwym...
dodałam suwaczek z datą urodzin mojej córeczki i jest bardzo dumna z tego że jest sławna... oj dzieciątka
po ostatnim poronieniu stwierdziła że mam się nie przejmować bo ona urodzi 3 dzieci i jedno mi da:laugh2:

anesto gratulacje!!!!mam nadzieje ze ja jeszcze kiedys tez tak napisze i bede mogla znow cieszyc sie ciaza...ale chyba to jeszcze dluga droga do tego...ale wiecie co?dzis jest trzeci dzien od zabiegu a ja juz mysle ze jednak tak latwo sie nie poddam...zrobie wszystkie badania i bede probowac znowu....moze sie uda....

reklama
anesto- NAWET NIE WIESZ JAK SIE CIESZE:-) SERDECZNIE GRATULUJE!!!
I ZARAŻAJ ZARAŻAJ :-)
wierze ze trudno Cie nbedzie tak do końca sie cieszyc, bo zawsze jest ta obawa...ja wiem ze tez bede sie bała ale, musisz w to wierzyc z całego serca!!!!!!!!!!!

AGA-NAPEWNO CI SIE W KOŃCU ZNÓW UDA! PRZECIEZ 3 RAZY CI SIE UDAŁO!!
wiecie znajoma mi opowiadała o swojej kuzynce bardzo dziwny przypadek, kobieta urodziła 2 córeczki, potem zaszła w ciaze i straciła dziecko, to był chłopiec, potem znowu zaszła i znowu poroniła-chłopca, kolejny raz znowu zaszła i urodziła córeczke, lekarze jej powiedzieli ze jej ciało po prostu odrzuca męski płód, dziwny przypadek...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry