reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Ciąża Po Poronieniu

To i ja wpadnę na chwilę się przywitać tylko,
jestem u rodziny w Szczecinku, pogoda do d....y, nic tylko spać...albo czytać bb, ale siedzieć w necie cały czas nie wypada:zawstydzona/y:
Pozdrowionka dla wszystkich, szczególnie dla Edytki
Wróbelku trzymam kciuki
pa

reklama
Witam się z deszczowej Łeby, własnie dotarłam na wczasy, póki co leje i wieje, mam nadzieję że sie poprawi bo pogoda barowa. Postaram się doczytać i byc na bieżąco. Pozdrawiam serdecznie Was wszystkie. Pa

Hejka!
U nas też pogoda do bani, wogóle nic mi się nie chce, nawet ciśnienie mi spadło do 118/70, a zawsze mam 140/90...
Miłego popołudnia mimo wszystko...;-)

Niki kaprogest to progesteron bardzo silny na podtrzymanie ciąży, skoro poronilas to lekarz chce uniknąc powtórki i pewnie zlecil ci iles zastrzyków,
diphergan to lek uspakajający, ja tabletki i zastrzyki dostawalam na nieowściągliwe wymioty ciężarnych, ale tez i na uspokojenie macicy.

Syluś, ech faktycznie twoja ciąża strasznie skomplikowana...trzymam kciuki byście dotrwali do końca!!!!

pozdrawiam was wszystkie

sonitko, jako by ten wynik testu nie był - będzie dobrze!!!!....

a wróbelek pewnie w szpitalu zanudza sie na smierć.....no ale za 2 dni chyba u niej 37tc się skończy więc dzidziol może sie rodzić....

a u mnie żadnych oznak zbliżającego sie porodu :-)....

Witajcie dziewczynki:)
Bylam z M nad rzeka bo byly wyscigi kajakowe.Bylismy 3 godziny a ja padam-hihi.
Pogoda super,siedzialam przy stoliczku i saczylam soczek i spalilam sobie plecki-hihi.

Sonitko szkoda,ze tylko jedna krecha...
Jednak co sie odwlecze to nie uciecze i pewnie niedlugo doczekamy sie u Ciebie dwoch kreseczek.
Pozdrowionka dla wszystkich:tak:

Witam!!! wpadam po 17tej żeby zobaczyć co z testem Sonity. Już doczytałam że negatywny. Jest to szansa żeby wyleczyć się ze wstrętnego choróbska i dalej się starać. Chociaż podejrzewam że w głębi duszy wynik nie jest zadowalający -choć oczywiście teraz tak jest lepiej, nie ma stresu i ryzyka...

Nikki -pączki??? super!!! ja jadam pączki tylko w tłusty czwartek:-p ale jak nie jedna słodycz to druga -paczki mogą być skutecznym zamiennikiem;-)
Pati trzymam kciuki za egzaminy!!!Wprawdzie zapomniałam już jak to jest na studiach ale we wtorek piszę FCE :eek: i póki co nic się nie uczyłam:no:
Kasiu miłej zabawy!!!:-) porządna zabawa to taka po której bolą nogi -a po weselu tym bardziej powinny!!! ja ma weselny maraton w tym roku najpierw 27.06, następne 04.07 -a dalej już nawet nie pamiętam!!!:wściekła/y:
Iza dla Ciebie też pozdrowionka, jest nadzieja że do jutra się wypogodzi (choć marna):blink:
Gloria -miłego wypoczynku!!! trzymam kciuki za pogodę -trochę opalenizny się przyda!!!
Miroslava senne popołudnie Ci się zapowiada
Pixella -dobrze dzidziusiowi w brzuszku -co się dziwisz że nie spieszy Mu się jeszcze? cieplutko, mięciutko -wyspać się można. Poczeka na swoja datę i wtedy w objęcia mamusi szybciutko:tak:

Ja się zegnam do wieczorka. Wpadnę później:)

reklama
Witam:-)
kingus dużo cykli miałaś monitorowanych??
Wszystkie od momentu jak zaczęliśmy się starać.
a to fotka specjalnie dla was z dzisiejszego spacerku w lazienkach 38tc
Super:-)

KINIU ja w mojej karcie ciążowej mam napisane ze ruchy dziecka powinno sie zaczacząc liczyc po 28 tyg.ciązy.Teraz cytuje" w przeciągu 10 godzin powinno byc conajmniej 10 ruchów dziecka" konic cytatu.
Dziękuje bardzo:tak::tak:
Pozdrawiam Was wszystkie bez wyjątku....
Pozdrawiam:-)

Dzis już dobrze. .
Bardzo się cieszę.

Kinga na ruchy dziecka powinno sie zwracac uwage od samego poczatku jak tylko sie pojawia u mnie czułam od jakiegos 22-23 tygdzien ze cos tam w brzuszku sie dzieje i o tych samych porach .....
Dzięki. Codziennie obserwuje brzuszek.

dzien dobry:)
witam sie i pozdrawiam wszystkie:)
Witaj:-)

U mnie bez zmian w sumie... Nie ma @ juz 12 dni, moja ginka na urlopie dopiero bede mogla umowic sie do niej w przyszlym tyg, i niestety brak @ nie jest spowodowany zamieszkaniem Fasolki :-(
W takim razie mam nadzieje, że szybko przyjdzie.

Zobaczcie moje psie szczęscie.... :-)
Super:-D:-D:-D

Ja odebrałam wyniki hormonów i juz sama nie wiem co mam mysleć :-(
Ja się nie znam. Mam nadzieje, że lekarz rozwieje Twoje wątpliwości.

modle sie o zdórwko dla mojej dzidzi, mam dosyc bo wiecznie cos...
Trzymam za Was kciuki.

ps u mnie ok, ale nadal objawów brak, jedynie cyce bolą i brzuch ciągnie i nadal rosnie :)
Ważne żeby dzidzia rosła.

Zrobiłam test, jedna kreska :cool:
Uuuu a już myślałam. W następnym cyklu będą II:tak::tak::tak::tak:

Dziś wróciliśmy z działeczki. Pojechaliśmy wczoraj ale musieliśmy wrócić bo jutro idziemy na chrzciny. Pogoda niestety nie dopisała ale ja i tak jestem zadowolona, że się trochę z domu wyrwałam.

Do góry