Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

ale jak nie jedna słodycz to druga -paczki mogą być skutecznym zamiennikiem;-)
i póki co nic się nie uczyłam

Wszystkie od momentu jak zaczęliśmy się starać.kingus dużo cykli miałaś monitorowanych??
Super:-)a to fotka specjalnie dla was z dzisiejszego spacerku w lazienkach 38tc
Dziękuje bardzoKINIU ja w mojej karcie ciążowej mam napisane ze ruchy dziecka powinno sie zaczacząc liczyc po 28 tyg.ciązy.Teraz cytuje" w przeciągu 10 godzin powinno byc conajmniej 10 ruchów dziecka" konic cytatu.

Pozdrawiam:-)Pozdrawiam Was wszystkie bez wyjątku....
Bardzo się cieszę.Dzis już dobrze. .
Dzięki. Codziennie obserwuje brzuszek.Kinga na ruchy dziecka powinno sie zwracac uwage od samego poczatku jak tylko sie pojawia u mnie czułam od jakiegos 22-23 tygdzien ze cos tam w brzuszku sie dzieje i o tych samych porach .....
Witaj:-)dzien dobry
witam sie i pozdrawiam wszystkie![]()
W takim razie mam nadzieje, że szybko przyjdzie.U mnie bez zmian w sumie... Nie ma @ juz 12 dni, moja ginka na urlopie dopiero bede mogla umowic sie do niej w przyszlym tyg, i niestety brak @ nie jest spowodowany zamieszkaniem Fasolki :-(
SuperZobaczcie moje psie szczęscie.... :-)

Ja się nie znam. Mam nadzieje, że lekarz rozwieje Twoje wątpliwości.Ja odebrałam wyniki hormonów i juz sama nie wiem co mam mysleć :-(
Trzymam za Was kciuki.modle sie o zdórwko dla mojej dzidzi, mam dosyc bo wiecznie cos...
Ważne żeby dzidzia rosła.ps u mnie ok, ale nadal objawów brak, jedynie cyce bolą i brzuch ciągnie i nadal rosnie![]()
Uuuu a już myślałam. W następnym cyklu będą IIZrobiłam test, jedna kreska![]()