reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Pusto tu się zrobiło....
Kinguś pewnie ze dobrze pobyć trochę na świeżym powietrzu. U mnie jest tak beznadziejnie że tylko leżeć przed telewizorem...

Nikki nie wątpię że pączki smaczniutkie:-p ja dziś robiłam łazanki -cały gar mi wyszedł więc na jutro mam gotowanie z głowy. S siedzi i pałaszuje co chwilkę.

Olu do jutra i Tobie również spokojnej nocy.

A gdzie się wszystkie dziewczyny podziały? spokojnie tu w długi weekend

reklama
Agatko, ja uwielbiam piec, ale się hamuję, bo równie mocno uwielbiam jeść... A łazanki z kapustą i pieczarkami.. mmmmm... uwielbiam po prostu!! Teraz już naprawdę uciekam!!

Olu jestem tylko nie miałam czasu.Obudziłam sie o 5:angry:rano potem o 8 poszłam spac i do 10:tak:.Z M bylismy na ryneczku i nakupowalismy czeresni ,brzoskwini i no troche tego mojego męża wykozystałam do dzwigania:sorry:.Niestety sama nie daje rady na raz tyle przytachac.Mąż to ze mnie sie smieje ze sie kulam i chodze troche jak kaczuszka:-D.Mówi ze czasam wolałby isc sam bo szybciej:laugh2:.No ale 15 kilo na + swoje daje.

Sonia szkoda ze jedna kreseczka trzymamy kciuki za nastepny cykl:tak:.

Kinu nie ma za co dziekowac ,polecam sie na przyszłasc.

Cos jeszcze miałam napisac ale jak zwylle ostatnio zapomniałam co:eek:.Powiem Wam ze w tej ciazy to mam straszna skleroze i jakas taka sie roztargniona zrobiłam:sorry:.

BUZIOLE dla Wszystkich z Naszej paczki:-).

Dobry wieczór Moje Kochane :)

Wydrukowałam dzisiaj swoją magisterkę - w 4 kopiach, każda po 140 stron, masakra - w poniedziałek niosę do oprawienia i idę zrobić zdjęcie dyplomowe :) Narazie mnie nie wypryszczyło okresowo więc może wyjdę na tych zdjęciach jak człowiek?? Co prawda do @ jeszcze tydzień ale jakoś jej nie czuję...ale fasolki też nie..
We wtorek chce złożyć już wszystko do dziekanatu i pozostaje czekać na 1 lipca i obronę :))) - niewiele zostało, 18 dni..

Z mężusiem szalejemy - ostatnie dwa dni to i rano i wieczorem :) Bosko :)

W poniedziałek mam wizytę u ginka, popołudniu i idę żebrać o skierowanie na badania hormonów, każę przy okazji zrobić sobie cytologię i czystość :) Jak szaleć to szaleć :)

Całuskuje Was wszystkie!:-):-):-)

Dobry wieczór :-):-):-)

Ja teraz 2 dni byłam na wsi i troszkę sobie odpoczęłam :-D:-D
Zmęczona jestem nie wiem czym, bo dzisiaj tylko leniuchowałam i podsypiałam :eek:

Sonitko doczytałam, że jednak jedna krecha... Może to i dobrze ze względu na tą cytomegalię, ale pewnie jakiś smuteczek jest.

Ja mam nadzieję, że u mnie nic nie będzie, bo mam ósemki do usunięcia i kilka zębów do leczenia :crazy::crazy:

Spadam spać. Od wczoraj ciągle zmęczona jestem, a tak naprawdę nic takiego nie robiłam... Wrrrr :confused2::confused2::confused2:

Całusy :tak::-D:-)

Dziewczynki nie chodzi o to, że smutno, że jedna krecha, bo nie chcę narażać dziecka w tej cytomelagii, która i tak pewnie by spowodowała poronienie, ale albo @ albo ciąża, a tu żadne z tego...

Już się cieszyłam, że mam regularne cykle a tu takie opóźnienie.

Teraz patrzę, że na majtkach mam takie lekkie plamienie, dziwne bo tak przed okresem nigdy nie mam, od razu jakaś lekka krewka się pojawia a to wygląda tak samo jak wtedy przy pierwszych oznakach poronienia :baffled:

Co za życie.

kinguś a przy którym cyklu Ci tabletki przepisano???
Ja poszłam do mojej ginki i powiedziałam, że szybko chce zajść w ciążę ona kazała mi mierzyć temp i obserwować śluz. Po miesiącu poszłam, że nie mam skoku temki, kazała zrobić podstawowe badania. Po 2 bezowulacyjnych cyklach stwierdzonych przez usg dostałam clo. W pierwszym cyklu ciąża bichemiczna a w trzecim udało się zajść ale na krótko. Później zabieg i zmiana ginki. Tam po piewrszym cyklu bezowulacyjnym dostałam metformax.

.
Kinguś pewnie ze dobrze pobyć trochę na świeżym powietrzu. U mnie jest tak beznadziejnie że tylko leżeć przed telewizorem...
Mam nadzieje, że jutro nie będzie padać bo na chrzest idziemy
Cos jeszcze miałam napisac ale jak zwylle ostatnio zapomniałam co:eek:.Powiem Wam ze w tej ciazy to mam straszna skleroze i jakas taka sie roztargniona zrobiłam:sorry:..
Ja też tak mam;-);-)

Ja teraz 2 dni byłam na wsi i troszkę sobie odpoczęłam :-D:-D
No to super.

Teraz patrzę, że na majtkach mam takie lekkie plamienie, dziwne bo tak przed okresem nigdy nie mam, od razu jakaś lekka krewka się pojawia a to wygląda tak samo jak wtedy przy pierwszych oznakach poronienia :baffled:
Przytulam mocno.

Nikki a ja uwielbiam gotować!!! pamiętam jak mówiłam że jeśli będę na L-4 w ciąży to chyba otworzę swoją knajpę!!! a tu się okazało że na jedzenie nie mogłam patrzeć -żadne!!! schudłam na początku 2kg bo tylko brzoskwinie jadłam!!! Boże jak mi brakuje tej kruszyny... serce pęka...

Motylku pewnie że wykorzystuj męża -zresztą mężczyzna musi czuć się silny i potrzebny -jego ego wtedy wzrasta:tak:

Przyszła mamusiu gratuluję skończenia pracy -podziwiam!!ja sie ze swoja tak guzdrałam że promotor sam do mnie zadzwonił i mówił żebym w końcu złożyła!!! będę trzymała kciuki za obronę -będę pamiętała tym bardziej że masz w tym terminie co mój S:)

Daaa tak to właśnie jest ze jak się odpoczywa to organizm się rozleniwia. Niestety im wyższe obroty tym bardziej chce się działać...

Sonita powinnaś więc dostać @ na dniach -szkoda ze się rozregulowało ale to może tylko w tym cyklu cos się przestawiło

Kinguś to niezła impreza sie szykuje:-p widzę że wszyscy balują w ten weekend

witajcie w ten ponury dzien
u nas problemy sie nie skonczyly
wczoraj mialam powtórke tesu z glukozy i wynik kiepski, w poniedzialek mam konsultacje z diabetologiem ale i tak zaraz męza wysyłam do apteki po glukometr i staram sie juz zacząc dietke. wiem ze to nie tragedia ale ile mozna znieśc...
do tego na KTG juz drugi raz dzidzia ma wysokie tętno czyli tachykardia. w poniedzialek bede o tym rozmawiac z moim ginem.

szyjka bardzo skrócona i miękka lezec jk najwiecej,ale wiecej niz ja leze sie chb juz nie da no chyba ze zrezygnuje ze wstawania do łazienki.

modle sie o zdórwko dla mojej dzidzi, mam dosyc bo wiecznie cos...

Kochana w takim razie przyłączam się do modlitwy:tak: trzymam cały czas kciuki, by wszystko było u Was w porządku:-)

Zrobiłam test, jedna kreska :cool:

Przykro mi, że jedna kreseczka na teście, ale jak sama piszesz to może lepiej...a jak dalej nie masz @ to powinnaś iść do lekarza...

Dziewczyny dziś u mnie od rana fajne słoneczko, więc mam dobry humor:-) choć troszkę mnie brzuch boli:wściekła/y:

reklama
Do góry