Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

Bardzo się cieszę.u mnie dziś pochmurno ale sporo spraw załatwiłam byłam na kolejnej wizycie u psychiatry i według niego moja depresja małymi krokami ucieka ale jeszcze długa droga przed nami
Mam nadzieje, że dziś już jest lepiej;-) No to super, że już @ się kończyNa wiankach nie odpłynęłam. Tylko chyba popłynęłam;-);-) wypiłam z koleżanką 3 piwa i dzis cały dzień zdychałam. Nie miałam siły kompa otworzyć.
U mnie @ juz się kończy HURRRRAAAA:-):-):-). Czyli trwała normalnie tak jak przed ciążą.

Dzięki kochana;-);-)Kinguś każda z nas by chciała zamknąć oczy i otworzyć je juz w bezpiecznym terminie -bo niestety radość z każdego dnia nie jest nam już pisana, ale kiedy będziesz tuliła maluszka każdy ten miniony dzień nagle stanie się cudownym wspomnieniem -nie będzie w tych wspomnieniach strachu... jescze troszkę kochana i będziesz spokojna)
Wolno CiNic mi się nie chce, jakaś niemoc mnie dopadła.

Będzie dobrze. A robiłaś posiew?Dziękuję, kochana, Martwię się, żeby infekcja nie poszła wyżej, najgorzej jest spać w nocy nieruchomo, bo jak się wiercę, to wszystko wypływa, tzn. luteina, clotrimazol i lactovaginal... może dostanę coś silniejszego w piątek...
Ja zaczęłam kupować od 20 tc ale tak naprawdę co ma być co będzie.Co o tym sadzicie?
Trzymaj się Motylku :-)Dzis poczułam pierwsze skurcze tzw.przeowiadajace ale sie stracha najadłam zanim w ksiazce znalazłam inf. ze to normalne..
Czekamy na wieścidzien dobry
pokazuje sie ze nadal dwupak z nas
jutro usg![]()

Pozdrowię;-)
Kingus do 37 tygodnia jeszcze troszke ale tak powinnas byc spokojna , bo przeciez wszytsko jest dobrze i tak bedzie !!! Pozdrów cyniczna od Nas :-)

SuperDziękuję. To było dla mnie niesamowite przeżycie, bo M za nic się nie wydał, że coś szykuje. Organizowaliśmy normalną kolację dla moich Rodziców.

Witaj. Trzymaj się. A kysz chorobo ;-);-);-)Witam sie tylko "podpisując" liste.....
Miłego dnia zycze Wam wszystkim.......
chyba stres wziął góre ...zorchorowałam sie.....niezle....no cóz....zycie....
She urocza historia, u mnie było podobnie, tylko teściowie jeszcze byli no i było wiadomo, że będą zaręczyny, bo to było jakieś 2 miesiące przed ślubem, ale było bardzo romantycznie!
My takie pierwsze zaręczyny przez zaskoczenie mieliśmy tylko we dwoje, był pierścionek, ale bez kwiatów i bez świadków, bo to w sumie nie było dla nas ważne, te drugie były bardziej, żeby tradycji stało się za dość, mój M najpierw moją mamę poprosił o moją rękę a potem klęknął i poprosił mnie. Miło to wspominam... No i tym sposobem mam dwa pierścionki zaręczynowe ten "prywatny" i ten "oficjalny".
A ja nie mam taty już ponad 11 lat, także nie poznał mojego męża ani swojego wnuka... Także takie dni, jak dziś są dla mnie trudne...
Ja się męczę z upławami od początku ciąży. Miałam robiony posiew i nie nie wyszło.Hej Kingusiu! Posiewu nie robiłam, lekarka dała mi clotrimazol i tydzień czasu na wyleczenie, kontrolę mam w piątek, zobaczymy, co dalej, ale chyba nie jest lepiej...
CzekamyKochane zmykam po malu.odezwe sie wieczorkiem i napisze jak bylo.