Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
orgazm faceta chyba nie ale moze on podrazniac szyjke i scianki pochwy swoim członkiem a to tez raczej nie wskazane (ponoc)nie pytałam gina ale w necie wyczytałam, bo moze zrobic sie stan zapalny albo jakies otarcie potem plamienie z tego i panika, a to ze nie w muszelke to mi chodzilo ze juz lepiej jest... analnie jak ktos lubi bo wtedy sie szyjki nie podraznia, jednak mysle ze to orgazm kobiety jest najbardziej niebezpieczny, ale to tylko moje zdanie z ginem o tym szczegolowo nie gadalam, jak dla mnie jak zakas seksu to w ogole nie ma seksu pod żadną postacia no nie liczac tych naszych dwóch chwil zapomnienia :-)
a to czy to bedzie do konca ciazy to mam ogromna nadzieje ze nie bo nie tylko moj m zwarjuje ale i ja tez.... juz chodze ciagle najezona a gdzie tam styczen ja mam nadzieje ze chociaz na prezent urodzinowy dostaniemy zezwolenie na seks ( w sierpniu)chociaz wszystko zrobie dla dzidzi nawet oddam życie
ide zjesc kolacje bo tesciowa ujada ze nic nie jem... tylko ze ja sie paluszkami napchałam :/
.
.I powiem Wam ze nawet brzch nie za bardzo mi przeszkadzał.