miałam dzis wejsc dopiero wieczorem ale cos mi kazało teraz sprawdzic o czym gawędziecie.... coż syla ja tez zauwazyłam że tutaj to nie tylko o ciązy sie pisze ale o róznych piredołkach, o zwierzaczkach w domu, o gotowaniu i pieczeniu ciast o ogladaniu seriali itd. ja nikogo nie zmuszam zeby pisac na nowym watku ani tez nikogo nie zmuszam zeby tutaj nie pisał, jak ktos uwaza ze ma wazna wiadomosc do przekazania i tutaj moze ona sie zgubic to ma wtedy drugi watek, taki na ktorym nie bedzie sie dyskutowac, gratulowac, wspólczuc itd.. tam dajemy tylko info a tutaj mozemy sie żalic lub cieszyc... w sumie nie wiem w czym problem napisac krótka informacje po wizycie u lekarza zeby nikt nie musial sie stresowac jak np nie mamy czasu na ten temat podyskutowac... jak dla kogos to problem to niech pisze tutaj... jak reszta jest przeciw temu watku to go usunę choc dla mnie byloby łatwiej bo nie zawsze mam cały dzien zeby siedziec na bb i szukac postów konkretnej osoby.
syla i ja agnieszce nie kazalam kasowac posta...
dzis zaczol sie dzien od 5976 strony a juz jest 5982 wiec do wieczora przybedzie jeszcze troche stron, byly dni kiedy na dzien bylo i 50 stron, czasem to nie jest do nadrobienia, myślałam że ten nowy wątek coś by zmienił.