• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

a ja tradycyjnie, położyłam mężusia spac sama nie mogłam,
zaparzyłam sobie meliske i dla odmiany poczytam troche ksiażke... moze zasne
widze ze dzis wszystkie dzieczynki poszły lulu...

no to kolorowych snów i do juterka:-)

also-trzymam kciuki za wyniki Mamy:-)

reklama
no czesc DZieWCZYNKI:-)

z co to za spanie??
hehe a ja dzis juz wstałam, koszulka dla meża wyprasowana, kanapeczki zrobione a teraz spijam poranną kawke:-)

co do biustu w ciazy- to ja normalnie mam małe B :-( no niestety..
no ale w ciaży to miałam 85 D hehe :-) ale teraz juz wróciłam do moich małych staników, szkoda! pokarm tez mi juz sie zasuszył...

no i szykuje sie zaraz do dentysty, dziś tylko przegląd ogólny i zdjecie kamienia!
no ale pewnie bedzie sporo do leczenia! wrrrrrrrrrrrr juz sie boje:-)
poszłam ostatnio spytac oceny pani pow.ze plomby od 110 do 140zł czyli pewnie wszystkie 140! barbarzyństwo!
kurna a jak kogos nie stac to co ma miesiacami w kolejce czekac na NFZ gdzie i tak za białe plomby trzeba płacic!
to jakies chore!!
no to miłego dnia...

aha i jesli kiedykolwiek cos wspomne ze chce isc na solarium to BŁAGAM
nakopcie mi do tyłka!!!!!

Ostatnia edycja:
Dzień dobry!

widzę że wczoraj was podłe nastroje dopadły...chyba takie ciśnienie, bo mnie tez...generalnie czasami załapuję dolinki, ale ostatnio są one troszke głebsze niz zwykle...

mnie za to rano tak bardzo się nie chciało wstac ze przeciągałam moment wstania do maksimum no i stało się tak że zamiast być w biurze o 7 byłam o 7.20
naszczescie pracując dla siebie moge sie spozniac...

pisałyscie o biuscikach w ciazy....ja normalnie mam 75C-80B a po 5 tyg ciąży miałam już 80D!!! za to moja bratówka....kosmos...przed ciążą 75C-D a teraz w 27 tyg ma już 85F!!!

Witam się z Wami... i trzymam za Was wszystkie dzisiaj kciuszki żeby wszystko poszło po Waszych myślach...

Ja sama zmykam do lekarza potem wdepnę do pracy... bo chyba trza popracować troszkę? :baffled::confused:

also - ja dzisiaj czekam na wynik mamy... pojechała na konsultacje do Krakowa do kliniki gdzie się leczy... na raka.. i zobaczymy czy czeka ją powtórna operacja i znów chemia :-(:-(:-( ale staram się być dobrej mysli... zadzwonię do niej..powinna już dojechac z siostra?? Powodzenia dla mamy i Ciebie!!! Za Was tym mocniej 3mam kciuki!!

Buziale zmykam!!

kolacja była ale nie za bardzo romantyczna...po prostu taka na poprawę nastroju...ale nie za bardzo pomogła....od rana sie na siebie wkurzamy i warczymy bez sensu....ale tak juz narazie bedzie dopoki sie sytuacja w firmie nie poprawi...i dopoki nie uspokoimy sie wewnętrznie....nerwusiaci strasznie ostatnio jestesmy

witajcie moje drogie :-):-D:-)
Ja już ciężko pracuję:-pa ostatnio pogoda coś mi nie służy bo mam totalnego śpiocha, najchętniej to spałabym cały czas :szok:, do tego w poniedziałek dopadło mniecoś na kształt migreny myślałam że głowa mi pęknie:baffled:
Ogólnie to nie wiem co jest, normalnie jak wszyscy do okoła byli bardzo zmęczeni to ja tryskałam energią a teraz dopada mnie ogólny brak energi:no:
pozdrawiam Kasia

reklama
Kasiu!! a moze ty w ciazy jestes??
Edyta- tak jest pracowac tzreba:-) bo pieluchy drogie:-)
Mordoklejko- nie stresowac sie!!! wiesz cały czas zastanawiam sie nad zmianą lekarza.jutro mam ten zabieg w Raszei no a potem musze podjac decyzje czy isc do innego czy nie. W sumie to mysle o tym lekarzu z polnej tylko dlatego ze gdyby zowu przytrafił mi sie przedwczesny poród to tam mają odpowiedni sprzęt dla wczesniaków, no a wiadomo jak prowadzi ciaze lekarz z polnej to inaczej cie traktuja, z drugiej strony ten lekarz przyjmuje prywatnie w klinice Pro Bono a nie mam juz zafania do lekarzy z prywatnych klinik- niestety. i sama nie wiem co robic???

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry