She1978
Orzeszek 27.05.2009 [*]
I otóż to:-):-):-)
Najważniejsze to "na luzaka" ;-) (jak to mój P mówi)![]()
To ja na luzaka idę obrać teraz ziemniaki dla mojego M :-)
Zaraz wracam!
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
I otóż to:-):-):-)
Najważniejsze to "na luzaka" ;-) (jak to mój P mówi)![]()
Role się odwróciły ha ha ha
Ani mi się waz odpuszczać!!!!
Do roboty!!!
Ja też czekam na dni płodne, chociaż z tymi wynikami P takie dziwactwa wyszły, to nie wiem czy nie odpuścić, jak myślicie.......
Normalnie jakbyśmy czekały na kolejny odcinek serialu ha ha ha hado roboty, pogoń tych leni troszkę...a natura sama zadecyduje czy są na tyle silni!!!!
czyli w następnym miesiącu czekamy na wysyp fasolinek!!!!!! bedzie się dzialo,
oj będzie!!
tak sobie pomyślałam, że nas tu tyle, że jak wszystkie zaczniemy staranka to normalnie ziemia zadrży!!!!!No!!! Przy takiej ewentualnej liczbie "słoników" ha ha ha (nie obrażając nikogo oczywiście)ha,ha, ha, hatak sobie pomyślałam, że nas tu tyle, że jak wszystkie zaczniemy staranka to normalnie ziemia zadrży!!!!!

Witaj, milutko mi :-):-):-)Witam :-):-):-) znowu długo mnie nie było, ale może ktoś jeszcze mnie pamięta.
Dziewczynki przyłączam się do staranek, ale tak bardziej od połowy października. Rok temu właśnie wtedy zaciążyłam, może teraz się uda, ale ze szczęśliwym zakończeniem
R zamówił jakiś pakiet MAX kanałów w kablówce i mamy chyba z 15 programów dla dzieci, szkoda byłoby je marnować ;-);-);-)
A ja mam przynajmniej Wedding i Fashion TV hihi :-)
ha,ha, ha, hatak sobie pomyślałam, że nas tu tyle, że jak wszystkie zaczniemy staranka to normalnie ziemia zadrży!!!!!