• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Witam :-):-):-) znowu długo mnie nie było, ale może ktoś jeszcze mnie pamięta.

Dziewczynki przyłączam się do staranek, ale tak bardziej od połowy października. Rok temu właśnie wtedy zaciążyłam, może teraz się uda, ale ze szczęśliwym zakończeniem :zawstydzona/y:
R zamówił jakiś pakiet MAX kanałów w kablówce i mamy chyba z 15 programów dla dzieci, szkoda byłoby je marnować ;-);-);-)
A ja mam przynajmniej Wedding i Fashion TV hihi :-)

No i super. Ewelina, Karolcia, ja... Się będzie działo :-)

Mój M właśnie dzwonił, żeby się upewnić czy dobrze mojego sms-a zrozumiał. Więc wytłumaczyłam mu, że skoro najmniej skuteczna metoda antykoncepcyjna jest w naszym przypadku tak bardzo skuteczna, to ja mówię precz antykoncepcji. A on się pyta, czy to znaczy, że idziemy na całość. Więc mówię, że tak. Że pewnie za pierwszym podejściem nic się nie wydarzy, więc czemu nie. A on mi na to: TO ZACZYNAMY OD DZIŚ? :-) Heheheh... Wiedziałam, że tak będzie :-)

Witam :-):-):-) znowu długo mnie nie było, ale może ktoś jeszcze mnie pamięta.

Dziewczynki przyłączam się do staranek, ale tak bardziej od połowy października. Rok temu właśnie wtedy zaciążyłam, może teraz się uda, ale ze szczęśliwym zakończeniem :zawstydzona/y:
R zamówił jakiś pakiet MAX kanałów w kablówce i mamy chyba z 15 programów dla dzieci, szkoda byłoby je marnować ;-);-);-)
A ja mam przynajmniej Wedding i Fashion TV hihi :-)
Witaj, milutko mi :-):-):-)
Więc jest Nas więcej !!!! Jupi ;-)
Trzymam kciuki zatem za Wasze staranka.......

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry