• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Asiu więc gratuluję skutecznej metody antykoncepcyjnej i braku mdłości i wymiotów na ślubie. Tyle ze po tym ślubie już żadnego wyskakiwania jasne????

A ja tam tym testom nie wierzę -wyszedł mi 3ci i to dopiero w 35dc:tak: a jeden siora nosiła w torebce i przyglądała mu się jak sroka i nie zauważyła bladziutkiej kreseczki:eek: wtedy zmusiła mnie żebym siknęła

Nic się nie martw kochana......jeszcze troszke i zobaczysz piękne II , tylko żadnego wyskakiwania.....bo jak chłopaki maja tam dolecieć......?

Wyskakiwaliśmy, żeby doczekać do ślubu. Choć kilka razy od czerwca zdażyło się i bez wyskakiwania. Taki żywioł.

Chyba mnie to tak przybiło przez te ostatnie dni. 2 nowe ciąże u znajomych, bicie serduszka u Eli...

Fakt...
Czartery tam nie dolatują....
:-D:-D:-D

Hahahaha... No to teraz się uśmiałam :-)

Asiu więc gratuluję skutecznej metody antykoncepcyjnej i braku mdłości i wymiotów na ślubie. Tyle ze po tym ślubie już żadnego wyskakiwania jasne????

JASNE JAK SŁOŃCE!!!

A ja tam tym testom nie wierzę -wyszedł mi 3ci i to dopiero w 35dc:tak: a jeden siora nosiła w torebce i przyglądała mu się jak sroka i nie zauważyła bladziutkiej kreseczki:eek: wtedy zmusiła mnie żebym siknęła

No właśnie. 1 kreska jest, a mi coś każe dalej brać tabletki, mimo że mówiłam, że je odstawię. Bez sensu.

No ale sama temp ciała mówiła już za siebie. Przepisowe 36,6. O czym więc marzyłam?

Wiem...
Źle się wyraziłam, kochana
Przepraszam...

Nie masz za co przepraszać... Nie poczułam się urażona.

Dzięki Dziewczyny za słowa otuchy. Ale tak jak tu stoję tak przysięgam, że koniec z testami. Bez sensu jest ich robienie... Nie za szybko powtórzy mi się ta radość z 18.05...

Wiesz co She , mam pomysł.....weź Ty sobie teraz spokojnie wyjdz za mąż, a potem do roboty, i świeca, i poducha, i motywacja....i za miesiąc razem mamy dwie krechy!!!!!!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry