karolcia81
czekam na szczęście.....
Nic się nie martw kochana......jeszcze troszke i zobaczysz piękne II , tylko żadnego wyskakiwania.....bo jak chłopaki maja tam dolecieć......?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Nikt strzelał nie będzie...
A wręcz przeciwnie...
Będę Cię namawiała...
Bo wtedy się uspokajasz...
Wiesz, co i jak...
Ja Ci mówię, że to stres...............Dzięki Anetka. W sumie mówiłam, że będzie 1, ale... Brak mi tej 2...

Nic się nie martw kochana......jeszcze troszke i zobaczysz piękne II , tylko żadnego wyskakiwania.....bo jak chłopaki maja tam dolecieć......?

a jeden siora nosiła w torebce i przyglądała mu się jak sroka i nie zauważyła bladziutkiej kreseczki
wtedy zmusiła mnie żebym siknęłaNie wiem czy to co w tej chwili czuję można nazwać uspokojeniem...
Fakt...
Czartery tam nie dolatują....
Asiu więc gratuluję skutecznej metody antykoncepcyjnej i braku mdłości i wymiotów na ślubie. Tyle ze po tym ślubie już żadnego wyskakiwania jasne????
A ja tam tym testom nie wierzę -wyszedł mi 3ci i to dopiero w 35dca jeden siora nosiła w torebce i przyglądała mu się jak sroka i nie zauważyła bladziutkiej kreseczki
wtedy zmusiła mnie żebym siknęła
Wiem...
Źle się wyraziłam, kochana
Przepraszam...