• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Hej Ewelinko !

No tak wyskakiwanie to najbardziej zawodna metoda, ale jakbysmy miały po 17 lat i bardzo nie chciały to pewnie by się udało,a teraz jak pragniemy to się okazuje, że jest najskuteczniejszą metoda zapobiegania ciąży ;-)

Ja tą metodę stosowałam przez 5 lat i skutkowała.:-D:-D:-D

elelinko, to najlepsze forum jakie znam i są tu super dzieczyny, zawsze były. z tym doświadczeniem to troszke przesada, w sumie cały czas strach, lęk i głupawe obawy. ALE WTEDY SPRAWDZA SIĘ CIERPLIWOŚĆ SUPERKOLEŻANEK. Źle mi się pisze, Magdusia śpi mi na kolanach, taki jest finisz ewelinko, skarb w postaci dzieciaczka.:-D

Tym swoim skarbem śpiącym na Twoich kolanach dajesz nam nadzieję, a przecież ona jest nam bardzo potrzebna.
Parafrazując jedną z reklam:
"Kursuj częściej"
:cool2::-D

reklama
Agniesiu, dosadnie , ale prawdziwie. Tylko co inneo napisać nowej osobie, która trafia na forum w celu szukania wsparcia i pocieszenia?

V_jolka80 witaj.
Lenka również.

Ostatnia edycja:
To się mój M przejął. Właśnie przyniósł mi test. Wyrwał się z pracy, by mi go przywieść. Wariat :-)

Trzymam go w rękach i w sumie... Zaczęłam się wahać. Boże, jaka ja głupia jestem... Nie ma ktoś za dużo rozumu? Do oddania?

czesc dziewczynki,

przepraszam ze sie nie odzywalam. Kochane dziekuje za troske. U mnie wszystko ok. Leze jak gin przykazal i jakas rozlazla sie od tego zrobilam, marudna i w ogole.

Obiecuje poprawe. Lozko chyba ze mnie energie wysysa.

buziaki

reklama
Rób cholero jedna:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: i dobrze się przyjrzyj żebyś nie przeoczyła aaa i poczekaj dłużej niż 15 sekund ze sprawdzeniem:-):-):-):-)

Koti nareszcie
Selenko
witaj -zaglądaj częściej

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry