• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

AGA ty szczęściaro
no R niby też znowu kalkuluje ja się niby z tego cieszę no bo to świadczy o jego odpowiedzialności ale mógłby czasem zdobyć się na odrobinę szaleństwa
AGA wlażłam na nk i powiem Ci kochana że twoja talia w tej sukni ślubnej zrobiła na mnie ogromne wrażenie OGROMNE!!!!!!!!!!!!!!!!!
tylko pozazdrościć

Kochanie ta talia była 12 lat temu:sorry:

reklama
Na wizytę muszę się umówic po niedzieli.Kazał mi przyjść za 2 tygodnie. Jutro mija tydzień.
Ale czuje ż może to być dopiero jakiś 4 tydzień ciąży.

To trzymam kciuki, żeby zobaczył to co trzeba, i żeby wszystko było dobrze. Czyli zakładm, że udało Wam się w 2 cylku właściwych staranek! Ja też poszłam za wczesnie do lekarza i tylko się nerwów najadłam, bo niby było cos, ale nie był pewny...i tez kazał żyć w niepewności 2 tygodnie....
Super...kochana...im więcej fasolek...tym tu weselej.

To trzymam kciuki, żeby zobaczył to co trzeba, i żeby wszystko było dobrze. Czyli zakładm, że udało Wam się w 2 cylku właściwych staranek! Ja też poszłam za wczesnie do lekarza i tylko się nerwów najadłam, bo niby było cos, ale nie był pewny...i tez kazał żyć w niepewności 2 tygodnie....
Super...kochana...im więcej fasolek...tym tu weselej.

Ja po wizycie robiłam jeszcze 2 razy test. Mam nadzieję że wynik jest wiarygodny.

Witam Was dziewuszki
Opowiem Wam jak powiedziałam S że od poniedziałku idę na prawko. S na to że ja nie powinnam się stresować i w sumie to ok ale On będzie jeździł za mną po mieście na egzaminie:eek: ja do niego -no a po 20min facet powie "wie Pani co chyba ktoś nas śledzi" a ja na to "spoko to mąż martwi się o mnie" hmmm nie sądzicie że mam zdany egzamin? bo teraz kto wraca na plac ten zdaje -więc jak ten gościu miałby mnie przesadzić podczas gdy jakiś dziwny mąż pilnuje swojej żony:-):-):-):-):-) i różnie może się skończyć wcześniejsze zatrzymanie;-)

Asiu mój też jest nie lada chojrak i myślałam że nie jest możliwe żeby uciekał ale uwierz mi -nie bądź taka pewna -kobieta jak chce mieć dziecko pokona nawet najwytrwalszego chłopa;-):-) według mnie się nie gryzie -możesz kwiaty z ecru załatwić i we włosy parę różyczek -no przecież na biało się cały nie ubierze -a co on dziewica????

Kasiu
pewnie -to na prawdę nie takie straszne. Rzucałyśmy z koleżanką -ona z plastrami ja bez. Po miesiącu zadzwoniła do mnie ze ma w dupie i szkoda kasy na te plastry i po prostu nie pali:-):-) ludzie mówią że palą bo się denerwują -nie prawda -palenie jeszcze bardziej podnosi ciśnienie:-p to tylko taki głupi nawyk:tak: i kosztowny. Aż mi łzy pociekły jak patrzyłam na te kolanka małe:-):-):-)

Karola322 ja tam śpię w nocy -choć chodzę spać coraz później -nie lubię tego bo mi się ssanie włącza:eek: ja już szaleję w domu -czym Ty się zajmujesz? ja chyba jakieś chałupnictwo zacznę uprawiać:confused2::confused2::confused2: normalnym usg -ja miałam przez powłoki:tak:

GosiaLew
oj bo Ty sobie ten styczeń założyłaś i takie zimowe dziecię będzie:-p Ty sie nie możesz zapomnieć trochę? przecież w pracy przez jakiś czas nikt nie musi iedzieć... nie da rady tak zakombinoać????

Alutka17 to są fluidki:-p:-p:-p:-p:-p

As super że z teściową lepiej -no i tak trzymać. Co do piesia -masz rację nie popuszczaj. Żeby na własnym podwórku nie być bezpiecznym szok:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: a Ty doczytałaś jak pisałam o pająkach czy one też duszą w nocy? bo ja spać nie mogę od Twojego posta bleeeeee:crazy::crazy::crazy:

Kinguś już niedługo w dwupaku:-):-):-) kochana ostatnie chwile lenistwa -leż, bycz się i z łóżka nie złaź -dobrze Ci radzę:-D:tak:

Kobietka22 jak tak zmagazynujesz te fluidki to trojaczki najmniej;-)

hej a która tutaj się na bliźniaki pisze
bo jeszcze nie mamy na pokładzie:-)

Koti aż taka ładna nie jestem:-);-) powiem szczerze że od wczoraj S za mną łazi i truje -Ty jakaś ładniejsza jesteś, napatrzeć się nie mogę... zdurniał chłop:-) ja też mam zaczątki przeziębienia -od jutra cebula i takie inne śmierdziuchy:-):tak:

Wiolka dziękuję za kciuki -żaby mi jakoś nie przeszkadzają ale te bydlackie pająki -o losie... jak Ci się nie chce to nie rób;-) co mas zrobić dziś zrób pojutrze -będziesz miała dwa dni wolnego:-):-)

Ewelina28 a co się dzieje? bo to nie jest normalne....

Aga34 polecam wodę z solą i 3 kroplami amolu -ciepłą. Ja jestem nawiedzona na punkcie amolu bo mnie S do niego przyzwyczaił a od lutego żadnych leków nie biorę:tak: pomaga na gardło -płukanka, na katar -inhalację, na ból głowy -na czoło i skronie, nawet na mój trądzik który mnie ostatnio dobija -zasusza:tak: więc polecam. A czosnek obniża ciśnienie:eek: ja go nie mogę bo mam 85/55. Jak ujawniłaś? przecież w nicku masz 34:-D:-D:-D

Ola
dziekuję:tak::tak::tak: ja tam czekam na kolejne dzieciaczki i trzymam kciuki za kolejne usg i kolejne "z górki";-)

Lenka29 dziekuję:tak:

Aneczka77
oooo z tą ksiażką to super pomysł -ja miałam taką książkę do pociągu (na studia do wrocka dojeźdźałam z Warszawy i Koszalina) "historia doktryn politycznych i prawnych":eek: nigdy nie przekroczyłam progu drugiej strony:confused2::confused2: też sie cieszę bo jak siedzieliśmy u lekarza to trzesłam sie jak osika a S miał już białe palce tak go ściskałam:confused2: ostatnia wizyta u tej Pani przyniosła złe wieści...

Gosiagro -super!!! gratuluję -odzywaj sie czasem i mów jak dzidzia rośnie i jak mama sie czuje:tak::tak:

Daaa
a wiesz że ja w testy nie wierzę????:-)

Ewerysta dziekuję -brzusiu a raczej jego lokator macha na powitanie:-) ja już też kicham i już mnie to denerwuje:wściekła/y: bo taka pogoda zdrowiu nie służy

Agnieszka0240 -mi juz szybko leci ten czas -nie mogę uwierzyć że w sobotę już 13 tydzień:tak: to niesamowite:-) i jedna trzecia za nami

Kasiamaj
dobrze że się odezwałaś bo właśnie miałam Cię wywoływać jak szaman:-) nie smutaj się -dlaczego taki nastrój? wiem że pogoda nie nastraja optymistycznie ale co tam pogoda;-)

Karolcia81
mój to już wie że był dobry czas po @, super czas -czyli owulka i przerąbany czas czyli przed @:-) przez rok ciężko mu było zakumać ale jak na to wpadł zycie stało się łatwiejsze -dla Niego:tak::tak:

Agniesia82, Vjolka
dziękuję:-):-)

I proszę tutaj pomachać do mojej dzidzi -dla Was wersja 3d:-)
A mój S jest ode mnie młodszy -o miesiąc -a mówiłam "nigdy w życiu młodszego:eek::eek::eek:" -no i się zakochała;-)

A i jeszcze jedno -mama wczoraj wieczorem w końcu pękła -myślałam że do końca ciąży będzie taka sztywna -a ona wczoraj o rączki i o nóżki pytała, o wszystko -cieszyła się jak dziecko. I wiecie co mnie zapytała???? -czy już czuję jak kopie:eek::eek::eek::-) no to był szok dla mnie:-D:-D

Załączniki

• bb.JPG
    bb.JPG
    10,7 KB · Wyświetleń: 67
hej a która tutaj się na bliźniaki pisze bo jeszcze nie mamy na pokładzie:-)
Ewelina28 a co się dzieje? bo to nie jest normalne....
I proszę tutaj pomachać do mojej dzidzi -dla Was wersja 3d:-)
A mój S jest ode mnie młodszy -o miesiąc -a mówiłam "nigdy w życiu młodszego:eek::eek::eek:" -no i się zakochała;-)
A i jeszcze jedno -mama wczoraj wieczorem w końcu pękła -myślałam że do końca ciąży będzie taka sztywna -a ona wczoraj o rączki i o nóżki pytała, o wszystko -cieszyła się jak dziecko. I wiecie co mnie zapytała???? -czy już czuję jak kopie:eek::eek::eek::-) no to był szok dla mnie:-D:-D
Witaj,
ja się piszę na bliźniaczki, a co!!!!!!!!! ;-)
Kochanie, a co się dzieje, to sama nie wiem.....chyba zbyt dużo spadło na głowę a teraz organizm odreagowuje......ot cały mechanizm....:zawstydzona/y:
Do dzidzi macham:-):-) foto - rewelacja!!!!!!!!:-):-):-)
A mamie się nie dziwię, że zmiękła....każdy by zmiękł, przy takim "cudeńku"
Pozdrawiam:-):-)

skończyć wcześniejsze zatrzymanie;-)

Aga34 polecam wodę z solą i 3 kroplami amolu -ciepłą. Ja jestem nawiedzona na punkcie amolu bo mnie S do niego przyzwyczaił a od lutego żadnych leków nie biorę:tak: pomaga na gardło -płukanka, na katar -inhalację, na ból głowy -na czoło i skronie, nawet na mój trądzik który mnie ostatnio dobija -zasusza:tak: więc polecam. A czosnek obniża ciśnienie:eek: ja go nie mogę bo mam 85/55. Jak ujawniłaś? przecież w nicku masz 34:-D:-D:-D

A czy ja kiedyś twierdziłam że jestem normalna:-D U mnie czosnek podnosi ciśnienie:-D

reklama
Witajcie kochane ja nie dawno wstałam i jem śniadanko jogurcik z bułeczką tylko nie wiem jak nasz szkrab zareaguje bo za bardzo za nabiałem nie przepada :-(:-(
mi jak zwykle z rańca zimno, jeszcze tylko jutro i w wekend będę miała swojego mężusia w domu bo widzę go tylko przez jakąś godzinkę dziennie i strasznie mi się tęskni.
agatko zdjęcie super :-):-) ja muszę zacząć pisać pracę magisterską ale strasznie mi się nie chce tak myślałam żeby coś wykombinować ale na razie nie mam pomysłu. Kochane uciekam zjeść śniadanko i wrócę nie długo. Buziaczki

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry