K
kobietka22
Gość
Jak będziesz brała pamifucin to obserwuj czy się coś nie dzieje mi nic nie było, ale moja mama dostała alergii i całą ją wysypało, jakbyś czuła świąd gdziekolwiek to odstaw.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Aga jesli dłużej będą cie męczyły mdłości to może jakieś sucharki sobie chrupaj mojej bratowej to pomagało zanim się położyła to jadła sucharka, a też się męczyła całe doby z wymiotami, a nie denerwujesz się kochana?Bo ona to miała na tle nerwowym bała się o maluszka.
QUOTE]
Kobietko denerwuję się strasznie, zrobiłam się niesamowity nerwus, mój P. zagroził że wyprowadzi siędo czasu porodu , jesli nie zacznę traktować go po ludzku- cokolwiek by to nie znaczyło. Przecież nie traktuję go po "zwierzęcemu. Ciekawe jak on by się zachowywał gdyby żygał od 1 w nocy do 4 nad ranem. (przepraszam za wyrażenie). A dziś w dodatku oprócz mdłości mam bóle brzucha dość silne. Czy tak powinno być ??
Kobietko denerwuję się strasznie, zrobiłam się niesamowity nerwus, mój P. zagroził że wyprowadzi siędo czasu porodu , jesli nie zacznę traktować go po ludzku- cokolwiek by to nie znaczyło. Przecież nie traktuję go po "zwierzęcemu. Ciekawe jak on by się zachowywał gdyby żygał od 1 w nocy do 4 nad ranem. (przepraszam za wyrażenie). A dziś w dodatku oprócz mdłości mam bóle brzucha dość silne. Czy tak powinno być ??
Aga a gdzie suwaczek?
Mama sówka witaj to super, że dzidzia rośnie, a masz jakieś przeczucia co do płci?

Super:-)
My nadal w dwupaku ;-)