Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

Cześć koleżanki
Ostatnio jakoś mało pisze, ale zawsze Was czytam, nieraz macie taką produkcję, że nie wyrabiam... w weekend faktycznie cichutko i spokojnie...nie dam rady każdej odpisać.
Agnieszka - śliczne łóżeczko
Ja jutro do stolicy się wybieram zwolnienie zawieść, to pewnie znowu produkcja będzie:-)
A mi dziś trochę smutno, bo byłam u babci i była siostra cioteczna, która jest w ciąży i też termin na luty ma...(moja bratowa też)...mówiła, ze już czuje ruchy maluszka..ja też bym już czuła...cieżko...
Dobrej nocki!Do jtra!
ja już nie wiem... 
dacie wiarę?
oczywiście ze normalne -ja miałam piękny sen o pączku i skończył się pobudką
czekam na suwaczek bo muszę tu widzieć jak dzionki uciekają, wtedy mogę powiedzieć czy tak miałam też
bóle brzucha są normalne -ja miałam naprawdę masakryczne -nawet w nocy spać nie mogłam -ale no spa pomogła -tylko zwykła nie forte -lekarz kazał brać i brałam ale w sumie 3 wzięłam w krytycznych momentach
ja mam na składzie kilka sukienek weselnych
kieca i płaszcz na wierzch i będzie ok:-) po paru tańcach i drinkach będzie Ci cieplutko że hej;-)
a nie wkurzają Cię marudy na majówkach? czy tylko kwietniówki to takie zrzędy????

super że test zaliczony, teraz zapij mlekiem i zapomnij;-) a Ty lenie chcesz? żeby chorą na jakiś język chodzić
piękne łóżeczko a ja już mam obczajone dla mojego brzdąca coś takiego -tylko jeszcze kolor nie wiem jaki -może neutralnie zielony zostanie
i ani na język ani na prawko się w takiej sytuacji nie zapiszę bo męczyć się nie ma sensu
i tak człowiek siedzi i wariuje bleeeee. I dyscyplinuję Cię -dość marudzenia. Z dzidzią jest wszystko ok i nie wiem czy mu pasuje taka marudna mama
uśmiech i głowa do góry bo po dupie będzie

później zapytałam S jaki mamy dzień bo koleżanka urodziła a ja Jej napisałam że urodzi z poniedziałku na wtorek, później zdziwiło mnie imię -a później zobaczyłam na nadawcę:-):-):-) blondi jak się patrzy
nowy image??? super
nie będę krzyczała za marudzenia bo nie mam siły dziś
rano mnie ta akcja tak zaskoczyła że czuję się skołowana lekko
teraz to już wióry będą leciały:-)

ja protestuję
proszę choć raz na tydzień napisać że jesteś i o nas pamiętasz a nie -to już połóweczka minęła a Ty jeszcze masz wymioty

i bardzo dobrze ze trafiłaś na mądrego lekarza!!!!!! ja cieszę sie że mój też jest taki -oduczył mnie panikować po prostu
zawsze powtarzał ze wyniki wynikami a przyczyna takich a nie innych to zupełnie co innego;-) i dobrze ze Cie uspokoił i lanie następnym razem bęzie za zmartwienia -a brzuch mi rośnie i trudno mi Cię będzie przez kolano przełożyć:-)
mi serce pękało jak widziałam bratową S z coraz większym brzuchem ale jak sie okazało ze ma problemy z cukrem i z porodem to takie przerażenie mnie złapało że coś mogłoby się stać... myślałam że będzie mi ciężko patrzeć na tego brzdąca -ale jak go zobaczyłam... to dziękowałam bogu że jemu się nic nie stało...
:-)

może któraś stanąć w obronie faceta? wiem że to ciężkie ale...Cześć babolki
A dajcie mi jakiegoś kopa bo ostatnio jestem nieznośna dla Smoże któraś stanąć w obronie faceta? wiem że to ciężkie ale...
Cześć babolki
Agnieszko no widziszsuper że test zaliczony, teraz zapij mlekiem i zapomnij;-) a Ty lenie chcesz? żeby chorą na jakiś język chodzić
piękne łóżeczko a ja już mam obczajone dla mojego brzdąca coś takiego -tylko jeszcze kolor nie wiem jaki -może neutralnie zielony zostanie
13ele.pościel HAFTY z moskitierą 90x120 MILPOL (757854048) - Aukcje internetowe Allegro
A dajcie mi jakiegoś kopa bo ostatnio jestem nieznośna dla Smoże któraś stanąć w obronie faceta? wiem że to ciężkie ale...