• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Witam,
wykurowałam się przez weekend, ogrzewanie mamy już więc jest super cieplutko.
No i mam problem, bo za tydzień jadę na wesele i mam problem ze strojem, bo to w końcu październik. Jutro normalnie po sklepach będę musiała pochodzić.

To do napisania :-)

reklama
Czesc dziewczynki:)
Ta moja paskudna choroba dalej trzyma.Boli gadlo a glos mam jak bym pila ze trzy dni...Do tego paskudny kaszel...
Ide sie doprowadzic troche do porzadku i zmykam na kurs...
Milego dnia buziaki

Witajcie kochane.
Ja juz po weselichu, fajnie było, wybawiłam się, wytańczyłam, a mój Z przeszedł samego siebie, żebym czuła się najpiękniejsza i najszczęsliwasza. On w takich sytuacjach zachowuje się jak najprawdziwszy dżentelmen a ja czuje sie jak księzniczka.
Głupio tylko wyszło, bo teściowa chyba nie wszystkim zdążyła powiedzieć, ze już nie spodziewamy sie dziecka i kilka ciotek i kuzynek mi gratulowało i mówiło, że aż dziwne że jeszcze nic nie widać. Njapierw mi sie zrobiło przykro, a potem to olałam i się tylko głupio usmiechałam. Niech teściowa sama to odkręca, jak się będą pytac czy juz urodziłam. Jak mówiliśmy jej, że jestem w ciązy to prosiliśmy, żeby jeszcze tego nie rozpowiadała, że to dopiero 2 miesiąc , jak rozgadała to teraz będzie miała....a ja się nauczyłam tym juz nie przejmować.....

W sobotę dostałam nareszcie @ , dziś już 3 dzień, więc juz się kończy...i....:rofl2:
Buziaki...miłego poniedziałku...

hej dziewczyny
tęskno było mi w weekend gdy Was tu nie bylo
ja zaraz lecę na jazdy
trzymajcie kciuki za mojego instruktora co by ze mną wytrzymał i za mnie żebym nikogo nie przyjechała
AGA łóżeczko jak z bajki a może do jakiegoś lekarza bys się wybrała
IWCIA co słychać u Ciebie
WIOLKA ja bym teraz była w 36 tc staram się mysleć pozytywnie i wierzę że niedługo znowu będę w 36tc i tym razem będzie dobrze urodzi mi się fantastyczny dzieciak i będzie tak samo rozpieszczany jak Wercia głowa do góry kochana ja już widzę to słoneczko które powoli wychodzi zza chmur nad Twoją głową
GOSIA cieszę się że choroba minęła mo i że grzeją zazdroszczę bo moje grzejniki nie wiedzą co znaczy być ciepłym
KAROLCIA81 super jestem z Ciebie dumna myślę że chyba pewien etap już za Tobą teraz będzie już tylko lepiej
a teściowa chciała to ma

Cześć koleżanki:)
Ostatnio jakoś mało pisze, ale zawsze Was czytam, nieraz macie taką produkcję, że nie wyrabiam... w weekend faktycznie cichutko i spokojnie...nie dam rady każdej odpisać.

Agnieszka - śliczne łóżeczko:)

Ja jutro do stolicy się wybieram zwolnienie zawieść, to pewnie znowu produkcja będzie:-)

A mi dziś trochę smutno, bo byłam u babci i była siostra cioteczna, która jest w ciąży i też termin na luty ma...(moja bratowa też)...mówiła, ze już czuje ruchy maluszka..ja też bym już czuła...cieżko...

Dobrej nocki!Do jtra!

Byłaś u babci???
I ja nic o tym nie wiedziałam....???
FOCH!!

Witajcie, ja znow z doskoku ale mam tyle zajec ze nie daje rady codziennie czytac...pozdrawiam wszystkie stare i nowe aniolkowe mamusie...
Widze, ze temat przeziebienia na tapecie. U nas juz mam nadzieje po chorobach - chorowalismy po kolei wszyscy. Ja oczywiscie z watpliwosciami czy cos zazywac czy nie, zapytalam sie gina i powiedzial, ze jak najbardziej do testu mam sie leczyc bo choroba jest czesto gorsza od lekarstw a fasolka jest chroniona dosc mocno na poczatku...

Ciekawe czy uda sie w tym cyklu - w piatek piekne jajo 25mm bylo a we wtorek bylo juz pekniete wiec owu byla w sobote-niedziele (bolalo dosc mocno). Oczywiscie FF podaje ze owu mialam we wtorek:!!

witajcie....
troszkę fluidków dla staraczek
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

ja nadal łykam wszystkie specyfiki, czuję się róznie i odliczam do wizyty....
buziole dla wszystkich

Cześć babolki
Moje dziecię dało mi tydzień spokoju i koniec -mdłości i wymioty wróciły -tym razem poranne:confused2: ja już nie wiem...
Ale weekend był prawie ok. Prawie bo byliśmy na szmatowych zakupach i mamy tonę nowych rzeczy, S zareklamował buty i dostał zwrot kasy, wczoraj za to byliśmy w kinie, na lodach i na kolacji więc odpoczęłam... S wczoraj tłumaczył brzuszkowi że jest w domu królem:confused2::confused2: dacie wiarę?
Nooooo -w końcu widać że jest tu sporo staraczek -w weekend cisza więc wszystkie działają;-)

Aga34 chodziło mi o czosnek i jego wpływ na Ciebie:tak: oczywiście ze normalne -ja miałam piękny sen o pączku i skończył się pobudką:-p czekam na suwaczek bo muszę tu widzieć jak dzionki uciekają, wtedy mogę powiedzieć czy tak miałam też:tak: bóle brzucha są normalne -ja miałam naprawdę masakryczne -nawet w nocy spać nie mogłam -ale no spa pomogła -tylko zwykła nie forte -lekarz kazał brać i brałam ale w sumie 3 wzięłam w krytycznych momentach:tak:

GosiuLew ja to wszystko pamiętam... no i czekam do stycznia:laugh2: ja mam na składzie kilka sukienek weselnych:tak: kieca i płaszcz na wierzch i będzie ok:-) po paru tańcach i drinkach będzie Ci cieplutko że hej;-)

Alutka17 ten czas tak szybko leci... niby najgorszy czas mam już za sobą a i tak gdzieś głęboko w serduchu jest obawa:-( ale co tam -pokonamy to! w końcu jesteśmy odważne dziewczyny i wiemy że wszystko jest i będzie ok:tak: a nie wkurzają Cię marudy na majówkach? czy tylko kwietniówki to takie zrzędy????:eek:

OlaPM witaj:-)

Agnieszko no widzisz:-D:-D super że test zaliczony, teraz zapij mlekiem i zapomnij;-) a Ty lenie chcesz? żeby chorą na jakiś język chodzić:wściekła/y: piękne łóżeczko a ja już mam obczajone dla mojego brzdąca coś takiego -tylko jeszcze kolor nie wiem jaki -może neutralnie zielony zostanie
13ele.pościel HAFTY z moskitierą 90x120 MILPOL (757854048) - Aukcje internetowe Allegro

Daaa
jak minął weekend???

Karola322
spoko ja też w głowę dostaję -zastanawiałam się czy nie wrócić do pracy ale po tych porannych rewolucjach dziś jak:no: i ani na język ani na prawko się w takiej sytuacji nie zapiszę bo męczyć się nie ma sensu:wściekła/y: i tak człowiek siedzi i wariuje bleeeee. I dyscyplinuję Cię -dość marudzenia. Z dzidzią jest wszystko ok i nie wiem czy mu pasuje taka marudna mama:wściekła/y: uśmiech i głowa do góry bo po dupie będzie:tak:

Lenka29 ja jak zdam to w szoku będę bo jakoś widzę siebie jako pirata drogowego bez prawka:-) kciuki zaciśnięte -z nogą będzie wszytsko ok:tak:

Kinguś dostałam o 3 w nocy smsa "o godz 2.30 urodziłam Natalkę ma 56cm i waży 3580" hmmm w amoku pomyślałam o Tobie i o Twojej szyjce:eek: później zapytałam S jaki mamy dzień bo koleżanka urodziła a ja Jej napisałam że urodzi z poniedziałku na wtorek, później zdziwiło mnie imię -a później zobaczyłam na nadawcę:-):-):-) blondi jak się patrzy:-p

Kobietka22 super pomysł z wałkiem:-) przecież najważniejsze żeby mąż był dobry... my też nie poszliśmy na wesele -choć chciałam być silna i iść -to było wesele przyjaciela S ale wymiękłam... Powiedziałam że może jechać beze mnie -że ja się nie obrażę -po prostu rozumiem i odpocznę sobie ale nie pojechał...

Kaśka brzuszek pogłaskany -choć muszę z nim porozmawiać bo daje mamie nieźle popalić znowu:confused2: nowy image??? super:-D nie będę krzyczała za marudzenia bo nie mam siły dziś:eek: rano mnie ta akcja tak zaskoczyła że czuję się skołowana lekko:confused2:

Karolcia81 super że weselicho się udało i że nie przejmowałaś się tymi pytaniami... a staranka niech trwają:tak: teraz to już wióry będą leciały:-)

Kasikz a gdzieś Ty????:cool2:

Ewelina28 i jak samopoczucie???

V jolka80 a ja zwalczyłam przeziębienie niezawodną cebulą:-) gardło bolało, kichało mi się ale porządna dawka kanapek z cebulą i jest ok:tak:

As ale nie wiadomo co to jest? przecież tak sama z siebie ta temperatura nie skacze... nie lepiej żeby sprawdzili -choć w sumie co te konowały zrobią -nic:wściekła/y:

Mama sówka -w końcu -co już się zadomowiłaś na jakimś forum ciężarówkowym i o nas zapomniałaś tak:crazy::crazy::crazy: ja protestuję:cool2: proszę choć raz na tydzień napisać że jesteś i o nas pamiętasz a nie -to już połóweczka minęła a Ty jeszcze masz wymioty:szok: :szok:

Agniesia82 profilaktyka profilaktykom ale po co się faszerować na darmo? a mówił na co to? bo ja się totalnie nie znam na tych nazwach:no: i bardzo dobrze ze trafiłaś na mądrego lekarza!!!!!! ja cieszę sie że mój też jest taki -oduczył mnie panikować po prostu:tak: zawsze powtarzał ze wyniki wynikami a przyczyna takich a nie innych to zupełnie co innego;-) i dobrze ze Cie uspokoił i lanie następnym razem bęzie za zmartwienia -a brzuch mi rośnie i trudno mi Cię będzie przez kolano przełożyć:-)

Koti to już 16 tydzień maaamusiu!!! jak ten czas szybko leci:szok:

Iwcia1234 a gdzie Ty się podziewasz???

Wiolka1982 będziesz czuła -zobaczysz:tak: mi serce pękało jak widziałam bratową S z coraz większym brzuchem ale jak sie okazało ze ma problemy z cukrem i z porodem to takie przerażenie mnie złapało że coś mogłoby się stać... myślałam że będzie mi ciężko patrzeć na tego brzdąca -ale jak go zobaczyłam... to dziękowałam bogu że jemu się nic nie stało...

Gosia:) owu było, było i oczywiście dopieszczenie też było konkretne tak? cobyśmy tu nowy suwaczek miały:tak::-)

FLUIDKI:
----------------------------------------------------------

A dajcie mi jakiegoś kopa bo ostatnio jestem nieznośna dla S:confused2::confused2::confused2: może któraś stanąć w obronie faceta? wiem że to ciężkie ale...

Cześć babolki

A dajcie mi jakiegoś kopa bo ostatnio jestem nieznośna dla S:confused2::confused2::confused2: może któraś stanąć w obronie faceta? wiem że to ciężkie ale...

Ja staje w obronie !!!
I naprawdę poza wyjątkami to Ci nasi męzowie są wspaniali...i to my najczęściej jesteśmy zołzowate, a oni muszą znosić te nasze dasy. Ja mam wrażenie, że oni są w jeszcze gorszej sytuacji niż my....dla nas, kobiet ciąża to jest coś naturalnego. Oni nagle stoją przed czymś tak nowym, ich ukochana kobieta się zmienia i jeszcze do tego ma w śroodku część ich samych. Są zdezorientowani, a jeszcze muszą nas traktować jak księżniczki.....kurcze, kobitki.....przytulmy ich mocno za to wszystko co dla nas robią...i też czasmi przynieśmy im kakałko do łózka!!

reklama
Cześć babolki

Agnieszko no widzisz:-D:-D super że test zaliczony, teraz zapij mlekiem i zapomnij;-) a Ty lenie chcesz? żeby chorą na jakiś język chodzić:wściekła/y: piękne łóżeczko a ja już mam obczajone dla mojego brzdąca coś takiego -tylko jeszcze kolor nie wiem jaki -może neutralnie zielony zostanie
13ele.pościel HAFTY z moskitierą 90x120 MILPOL (757854048) - Aukcje internetowe Allegro

Cześć!
Jeśli chodzi o łóżeczko, to mnie, osobiście,
podoba się ten łososiowy,
ale wiesz...
o gustach się nie dyskutuje...:-p
Staję w obronie mężczyzny!
Wystarczy?!
;-):laugh2::laugh2::laugh2:

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama