• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Poszłam do apteki po pojemniczek na mocz na jutrzejsze badanie... wylądowałam w supermarkecie i wróciłam obładowana siatami -będę sprzątała i na tą okoliczność kupiłam milion płynów, ścierek i rękawiczek:eek: zrobiło mi się słabo między tymi półkami więc wciągnęłam batonika;-) oczywiście przy kasie zapłaciłam za opakowanie:-)

Karolcia81, Vjolka80 a jakaś solidarność jajników??? nic:no:

Agniesia82 dlatego ja już powtarzałam milion razy i powtórzę jeszcze raz -wyniki odbieram przed wizytą. A jeśli już muszę wcześniej to nie czytam ich i już:tak: np z moczu mi wyszedł koszmar ostatnio ale gin wziął te wyniki i pokazał mi wyniki krwi i mówi "tu jest źle ale tu dobrze wiec to nie zapalenie, tu jest źle ale za to tu dobrze więc zwykłe osłabienie" itp. My naprawdę nie jesteśmy takie cherlawe:-)

Just79
to Ty jeszcze testa nie masz zrobionego:eek: no ja nie wiem jak to tak:-) zamiast testa na betę leć a ja odprawię fasolkowy taniec;-)

Asiu mi się też seledyn bardzo podoba -taki żywy, radosny -no i neutralny:tak: gdyby miała być niespodzianka "kto to" -lepiej chyba taki kupić:tak:

Koti81
hahahabłaaaaahahaaałaaaa:-D:-D:laugh2::laugh2: moja kiełbasko -kaszel mokry bo się płucka oczyszczają ot co:tak: dobrze -to już koniec choroby sie zbliża -najwyżej jeszcze do lekarza idź na konsultacje ale więcej Ci nie powie niż ja -ale płuca musi osłuchać:tak: -pij ten swój syropek:tak: a koty nie jedzą starego mięsa:-) sorry nie mogłam sie powstrzymać

Aga34 to wstaw z terminem od ostatniej @ i tak się wszędzie tak właśnie liczy -1 dzień ostatniej @ jako 1 dzień ciąży. Ja np mam 13t1d od ostatniej @ a z usg wychodzi za każdym razem inaczej -tak orientacyjnie chcę -a wszystko będzie dobrze i zabraniam tak mówić:wściekła/y:

Kinguś no bez zmian bo jak nie dziś to za tydzień;-)

Kasikz masz rację -powiedz lekarzowi niech wie. Może to akurat ma znaczenie...

a ja uciekam na kolana szorować podłogi;-) pa

reklama
Poszłam do apteki po pojemniczek na mocz na jutrzejsze badanie... wylądowałam w supermarkecie i wróciłam obładowana siatami -będę sprzątała i na tą okoliczność kupiłam milion płynów, ścierek i rękawiczek:eek: zrobiło mi się słabo między tymi półkami więc wciągnęłam batonika;-) oczywiście przy kasie zapłaciłam za opakowanie:-)

No ja myślę, że zapłaciłaś :-) Nie wolno Szkraba już w brzuchu sprowadzać na złą drogę ;-)

Asiu mi się też seledyn bardzo podoba -taki żywy, radosny -no i neutralny:tak: gdyby miała być niespodzianka "kto to" -lepiej chyba taki kupić:tak:

Ja Agatko w ogóle nie sugeruję się hasłem niebieski-różowy. Wręcz jestem przeciwna robieniem z dziewczynek przesadnej barbie albo różowej landrynki, a z chłopców smutnych marynarzy (niebieski to ładny kolor, ale za dużo niebieskiego wprawia mnie w smutek). Ten seledyn jest żywy i taki pełen nadziei. Dlatego pewnie tak mnie zauroczył.

A o jakim wzorze myślisz?

a ja uciekam na kolana szorować podłogi;-) pa

Tylko nie przesadzaj, ok?

Ola81 gdzie jesteś? Nawet "miłego dnia" dziś od Ciebie nie widziałam :-(

dziewczyny wróciłam
ofiar w ludziach brak
instruktor wytrzymał nawet sie sporo a właściwie cały czas smialismy
tylko ta cholerna górka ale dam radę
ŁUK OPANOWANY DO PERFEKCJI
generalnie powiedział że pewnie za pierwszym razem nie zdam ale mam się nie martwić bo niexle sobie radzę a zdanie jest kwestia humoru egzaminatora
także chyba będzie dobrze
u mnie wczoraj bladoróżowy sluz na papierze dzisiaj też brzuch wczoraj zakuł na chwilkę dziś wcale cycole dalej bolą jutro powinna byc @ więc czekam z nadzieją.........

miłego dzionka

OLA81 kochana odezwij się

Aga34 to wstaw z terminem od ostatniej @ i tak się wszędzie tak właśnie liczy -1 dzień ostatniej @ jako 1 dzień ciąży. Ja np mam 13t1d od ostatniej @ a z usg wychodzi za każdym razem inaczej -tak orientacyjnie chcę -a wszystko będzie dobrze i zabraniam tak mówić:wściekła/y:

No i tutaj mam problem bo właściwą @ miałam 27 sierpnia, a potem 19 wrześcia miałam @ jednodniową więc nie wiem jak mam to liczyć.
Gin po usg stwierdził że jest pecherzyk ciążowy, kazał zrobić test . Na teście wyszły 2 krechy. Za kilka dni zrobiłam drugi test z takim samym wynikiem. Muszę poczekać do środy. Trzymajcie kciuki.

Ostatnia edycja:
Agatko stare mieso .... jednemu z moich kotow chyba nie przeszkadza, bo ostatnio przychodzi i mnie po ramieniu oblizuje i dziwnie się patrzy :eek:

Karola jak masz zawroty głowy, to sprawdź sobie cisnienie. Może masz niskie ?

Na dzisiaj koniec pracy....ufffff
ide do domku, troszkę się poprzytulać do mojego Z....już na samą myśl jaki seksualnie napięty terminarz mamy w tym miesiącu robi mi sie ciepło w serduchu....
....jestem na etapie, że wszystko będzie dobrze....i koniec z oglądaniem się wstecz....

buziaki i "stosunkowo" udanego popołudnia.....

Na dzisiaj koniec pracy....ufffff
ide do domku, troszkę się poprzytulać do mojego Z....już na samą myśl jaki seksualnie napięty terminarz mamy w tym miesiącu robi mi sie ciepło w serduchu....
....jestem na etapie, że wszystko będzie dobrze....i koniec z oglądaniem się wstecz....

buziaki i "stosunkowo" udanego popołudnia.....
Bardzo się cieszę że jesteś tak pozytywnie nastawiona. TObie również udanego. ALe z tego co piszesz to na pewno będzie udany:-)

na dzisiaj koniec pracy....ufffff
ide do domku, troszkę się poprzytulać do mojego z....już na samą myśl jaki seksualnie napięty terminarz mamy w tym miesiącu robi mi sie ciepło w serduchu....

Buziaki i "stosunkowo" udanego popołudnia.....
koti ciśnienie mam dobre nie wiem czemu tak mi się robi może dlatego że jestem osłabiona bo rzadko wychodzę na dwór bo za dużo mi nie wolno i może to dlatego.
karolcia brawo nie ma oglądania się wstecz teraz trzeba działać i dzidziolek będzie nie długo w brzuszku:-):-):-).

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry