13x13
Fanka BB :)
Poszłam do apteki po pojemniczek na mocz na jutrzejsze badanie... wylądowałam w supermarkecie i wróciłam obładowana siatami -będę sprzątała i na tą okoliczność kupiłam milion płynów, ścierek i rękawiczek
zrobiło mi się słabo między tymi półkami więc wciągnęłam batonika;-) oczywiście przy kasie zapłaciłam za opakowanie:-)
Karolcia81, Vjolka80 a jakaś solidarność jajników??? nic
Agniesia82 dlatego ja już powtarzałam milion razy i powtórzę jeszcze raz -wyniki odbieram przed wizytą. A jeśli już muszę wcześniej to nie czytam ich i już
np z moczu mi wyszedł koszmar ostatnio ale gin wziął te wyniki i pokazał mi wyniki krwi i mówi "tu jest źle ale tu dobrze wiec to nie zapalenie, tu jest źle ale za to tu dobrze więc zwykłe osłabienie" itp. My naprawdę nie jesteśmy takie cherlawe:-)
Just79 to Ty jeszcze testa nie masz zrobionego
no ja nie wiem jak to tak:-) zamiast testa na betę leć a ja odprawię fasolkowy taniec;-)
Asiu mi się też seledyn bardzo podoba -taki żywy, radosny -no i neutralny
gdyby miała być niespodzianka "kto to" -lepiej chyba taki kupić
Koti81 hahahabłaaaaahahaaałaaaa

moja kiełbasko -kaszel mokry bo się płucka oczyszczają ot co
dobrze -to już koniec choroby sie zbliża -najwyżej jeszcze do lekarza idź na konsultacje ale więcej Ci nie powie niż ja -ale płuca musi osłuchać
-pij ten swój syropek
a koty nie jedzą starego mięsa:-) sorry nie mogłam sie powstrzymać
Aga34 to wstaw z terminem od ostatniej @ i tak się wszędzie tak właśnie liczy -1 dzień ostatniej @ jako 1 dzień ciąży. Ja np mam 13t1d od ostatniej @ a z usg wychodzi za każdym razem inaczej -tak orientacyjnie chcę -a wszystko będzie dobrze i zabraniam tak mówić
Kinguś no bez zmian bo jak nie dziś to za tydzień;-)
Kasikz masz rację -powiedz lekarzowi niech wie. Może to akurat ma znaczenie...
a ja uciekam na kolana szorować podłogi;-) pa
zrobiło mi się słabo między tymi półkami więc wciągnęłam batonika;-) oczywiście przy kasie zapłaciłam za opakowanie:-)Karolcia81, Vjolka80 a jakaś solidarność jajników??? nic

Agniesia82 dlatego ja już powtarzałam milion razy i powtórzę jeszcze raz -wyniki odbieram przed wizytą. A jeśli już muszę wcześniej to nie czytam ich i już
np z moczu mi wyszedł koszmar ostatnio ale gin wziął te wyniki i pokazał mi wyniki krwi i mówi "tu jest źle ale tu dobrze wiec to nie zapalenie, tu jest źle ale za to tu dobrze więc zwykłe osłabienie" itp. My naprawdę nie jesteśmy takie cherlawe:-)Just79 to Ty jeszcze testa nie masz zrobionego
no ja nie wiem jak to tak:-) zamiast testa na betę leć a ja odprawię fasolkowy taniec;-)Asiu mi się też seledyn bardzo podoba -taki żywy, radosny -no i neutralny
gdyby miała być niespodzianka "kto to" -lepiej chyba taki kupić
Koti81 hahahabłaaaaahahaaałaaaa

moja kiełbasko -kaszel mokry bo się płucka oczyszczają ot co
dobrze -to już koniec choroby sie zbliża -najwyżej jeszcze do lekarza idź na konsultacje ale więcej Ci nie powie niż ja -ale płuca musi osłuchać
-pij ten swój syropek
a koty nie jedzą starego mięsa:-) sorry nie mogłam sie powstrzymaćAga34 to wstaw z terminem od ostatniej @ i tak się wszędzie tak właśnie liczy -1 dzień ostatniej @ jako 1 dzień ciąży. Ja np mam 13t1d od ostatniej @ a z usg wychodzi za każdym razem inaczej -tak orientacyjnie chcę -a wszystko będzie dobrze i zabraniam tak mówić

Kinguś no bez zmian bo jak nie dziś to za tydzień;-)
Kasikz masz rację -powiedz lekarzowi niech wie. Może to akurat ma znaczenie...
a ja uciekam na kolana szorować podłogi;-) pa