• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Agniesia82 profilaktyka profilaktykom ale po co się faszerować na darmo? a mówił na co to? bo ja się totalnie nie znam na tych nazwach:no: i bardzo dobrze ze trafiłaś na mądrego lekarza!!!!!! ja cieszę sie że mój też jest taki -oduczył mnie panikować po prostu:tak: zawsze powtarzał ze wyniki wynikami a przyczyna takich a nie innych to zupełnie co innego;-) i dobrze ze Cie uspokoił i lanie następnym razem bęzie za zmartwienia -a brzuch mi rośnie i trudno mi Cię będzie przez kolano przełożyć:-)

FLUIDKI:
----------------------------------------------------------

A dajcie mi jakiegoś kopa bo ostatnio jestem nieznośna dla S:confused2::confused2::confused2: może któraś stanąć w obronie faceta? wiem że to ciężkie ale...

Oj Agatka, jak dobrze, że ty jesteś tu, no po prostu masz 100% racji, nie wolno się zamarwiać. A w obronie super S. staję oczywiście ;-)

reklama
hejka!

u mnie jutro dzień prawdy, czyli udało się czy jednak @ przyjdzie.
staram się o tym nie myśleć, co by się nie nakręcać. pracy sporo, więc na myślenie czasu za wiele nie zostaje ;-)

miłego dnia

Cześć Dziewczyny.

Jestem pierwszy dzień w pracy, więc będzie baaaaaaaaardzo krótko.

Po pierwsze: dostałam @ w piatek wieczór, więc odlicznie skończyło się na 34dc. Jak widać "przepychanie kominka" przynosi skutki ;-)

Agatko prześliczna pościel. Nie mogę się napatrzeć. Mi osobiście podoba się łosoś i seledyn. Większy problem bym miała ze wzorem, bo podobają mi się te: serce, osiołek, śpioch i chmurka. Więc większość :-)

Just79 trzymam kciuki za brak @ :-)

Miłego dnia Laseczki :-)

Ostatnia edycja:
czesc dziewczynki,

ja musze sobie pomarudzic :crazy: Agatka mozesz lac, ja mam juz dosc. Przeziebienie mi niby przeszlo, a od wczoraj meczy mnie mokry kaszel. Ja juz smierdze czosnkiem jak swojska kielbasa, niedlugo koty sie na mnie rzuca i mnie pożrą żywcem :confused2: miód, cytryna, cebula, woda z solą, szałwia - nic nie działa. Co za licho się mnie uczepiło :wściekła/y:

to sobie pogadałam

buziaki

Cześć babolki
Moje dziecię dało mi tydzień spokoju i koniec -mdłości i wymioty wróciły -tym razem poranne:confused2: ja już nie wiem...
Ale weekend był prawie ok. Prawie bo byliśmy na szmatowych zakupach i mamy tonę nowych rzeczy, S zareklamował buty i dostał zwrot kasy, wczoraj za to byliśmy w kinie, na lodach i na kolacji więc odpoczęłam... S wczoraj tłumaczył brzuszkowi że jest w domu królem:confused2::confused2: dacie wiarę?
Nooooo -w końcu widać że jest tu sporo staraczek -w weekend cisza więc wszystkie działają;-)

Aga34 chodziło mi o czosnek i jego wpływ na Ciebie:tak: oczywiście ze normalne -ja miałam piękny sen o pączku i skończył się pobudką:-p czekam na suwaczek bo muszę tu widzieć jak dzionki uciekają, wtedy mogę powiedzieć czy tak miałam też:tak: bóle brzucha są normalne -ja miałam naprawdę masakryczne -nawet w nocy spać nie mogłam -ale no spa pomogła -tylko zwykła nie forte -lekarz kazał brać i brałam ale w sumie 3 wzięłam w krytycznych momentach:tak:

Witam Dziewczynki
Suwaczka jeszcze nie mam , bo dokładnie wszystko będę wiedzieć dopiero w środę po wizycie u gina.
Strasznie się boję że znowu będzie cos nie tak :shocked2:

Ja naogladalam sie programow o porodach i zaczelam sama miec stracha-hihi.
Jeszcze troszkę:tak::tak:

A to lozeczko Julii:-)
Śliczne:-)

.
W sobotę dostałam nareszcie @ , dziś już 3 dzień, więc juz się kończy...i....:rofl2:
Buziaki...miłego poniedziałku...
No to super.
Ciekawe czy uda sie w tym cyklu - w piatek piekne jajo 25mm bylo a we wtorek bylo juz pekniete wiec owu byla w sobote-niedziele (bolalo dosc mocno). Oczywiscie FF podaje ze owu mialam we wtorek:!!
Trzymam kciuki:tak:

Cześć babolki
Moje dziecię dało mi tydzień spokoju i koniec -mdłości i wymioty wróciły -tym razem poranne:confused2: ja już nie wiem...
Kinguś dostałam o 3 w nocy smsa "o godz 2.30 urodziłam Natalkę ma 56cm i waży 3580" hmmm w amoku pomyślałam o Tobie i o Twojej szyjce:eek: później zapytałam S jaki mamy dzień bo koleżanka urodziła a ja Jej napisałam że urodzi z poniedziałku na wtorek, później zdziwiło mnie imię -a później zobaczyłam na nadawcę:-):-):-) blondi jak się patrzy:-p
Ja jeszcze się trzymam ;-);-)
Mdłości jeszcze trochę i przejdą :tak:
u mnie jutro dzień prawdy, czyli udało się czy jednak @ przyjdzie.
Trzymam kciuki;-)

Po pierwsze: dostałam @ w piatek wieczór, więc odlicznie skończyło się na 34dc. Jak widać "przepychanie kominka" przynosi skutki ;-)
Czyli jednak przyszła.

Co za licho się mnie uczepiło :wściekła/y:
No uciekaj już chorobo;-);-);-)

Witam Dziewczynki
Suwaczka jeszcze nie mam , bo dokładnie wszystko będę wiedzieć dopiero w środę po wizycie u gina.
Strasznie się boję że znowu będzie cos nie tak :shocked2:
Wszystko na pewno będzie dobrze:tak::tak::tak:

U nas nadal bez zmian;-)

Witajcie
Buziaczki dla Was wszystkich
Agatko żyję ale jestem koszmarnie zmeczona. Dzisiaj zakończyła się ostatnia wizytacja. W domu sajgon. Mam nadzieje ze dzisiaj trochę dojdę do ładu i jutro wroce do życia.
Just - trzymam kciukasy
Kasiu powodzenia na jazdach

U mnie pozatym nic ciekawego. Zrobiłam część badań i czekam na wyniki. Jeszcze pare może zrobię jutro jak uda mi sie wcześniej wstać:-)
@ przyszła i już własciwie się skończyła. Teraz zobaczymy ile będzie trwał ten cykl. Mam nadzieję że nie dłużej niż 35 dni:-( A potem jak nic nie wyjdzie może i my dołączymy do staraczek .
A dowiedziałam sie od Mamy że ona bardzo żle przechodziła obie ciąże (po jednej ciazy ważyła 35 kg - masakra). Ja urodziłam się dwa miesiące wcześniej a z moim bratem własciwie cały czas leżała w szpitalu. Coś działo sie z łożyckiem. Na wszelki wypadek powiem pani Dr może na coś sie przyda

reklama
WITAJCIE KOCHANE NADROBIŁAM ZALEGŁOŚCI ALE DZISIAJ ZA DUŻO NIE POPISZĘ BO STRASZNIE SIĘ CZUJE. PIERWSZY RAZ MAM TAKIE MASAKRYCZNE ZAWROTY GŁOWY I NIE WIEM DLACZEGO BOLI MNIE TROCHĘ BRZUCH I LEŻĘ PLACKIEM:-( A NA DODATEK BRAK SNU JEST NIE DO ZNIESIENIA.WCZORAJ ZASNĘŁAM PO 24.00 MĄŻ WSTAŁ DO PRACY PO 4.00 TO JA OCZYWIŚCIE NIE SPAŁAM ZJADŁAM BO DZIDZIA BYŁA GŁODNA POOGLADAŁAM TELEWIZJE DO 6.00 I USNĘŁAM I WSTAŁAM O 9.00 I CZUJE SIĘ MASAKRYCZNIE. BYŁAM W SKLEPIE PO BUŁKI I LEDWO CO WRÓCIŁAM TAK MI SIĘ W GŁOWIE KRĘCI. A WEKENDZIK MINĄŁ WSPANIALE NIE MIAŁAM TAKICH MDŁOŚCI WCZORAJ BYLIŚMY Z MĘŻUSIEM NA OBIADKU I DWA DNI BYLIŚMY CAŁY CZAS RAZEM :-):-). BUZIACZKI KOCHANE PÓŹNIEJ ZAJRZĘ BO NARAZIE CZUJĘ SIĘ TRAGICZNIE:wściekła/y::wściekła/y:.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry