Agniesia82
najważniejsze jest życie
Agniesia82 profilaktyka profilaktykom ale po co się faszerować na darmo? a mówił na co to? bo ja się totalnie nie znam na tych nazwachi bardzo dobrze ze trafiłaś na mądrego lekarza!!!!!! ja cieszę sie że mój też jest taki -oduczył mnie panikować po prostu
zawsze powtarzał ze wyniki wynikami a przyczyna takich a nie innych to zupełnie co innego;-) i dobrze ze Cie uspokoił i lanie następnym razem bęzie za zmartwienia -a brzuch mi rośnie i trudno mi Cię będzie przez kolano przełożyć:-)
FLUIDKI:
----------------------------------------------------------
A dajcie mi jakiegoś kopa bo ostatnio jestem nieznośna dla Smoże któraś stanąć w obronie faceta? wiem że to ciężkie ale...
Oj Agatka, jak dobrze, że ty jesteś tu, no po prostu masz 100% racji, nie wolno się zamarwiać. A w obronie super S. staję oczywiście ;-)
i bardzo dobrze ze trafiłaś na mądrego lekarza!!!!!! ja cieszę sie że mój też jest taki -oduczył mnie panikować po prostu
zawsze powtarzał ze wyniki wynikami a przyczyna takich a nie innych to zupełnie co innego;-) i dobrze ze Cie uspokoił i lanie następnym razem bęzie za zmartwienia -a brzuch mi rośnie i trudno mi Cię będzie przez kolano przełożyć:-)
Agatka mozesz lac, ja mam juz dosc. Przeziebienie mi niby przeszlo, a od wczoraj meczy mnie mokry kaszel. Ja juz smierdze czosnkiem jak swojska kielbasa, niedlugo koty sie na mnie rzuca i mnie pożrą żywcem 
czekam na suwaczek bo muszę tu widzieć jak dzionki uciekają, wtedy mogę powiedzieć czy tak miałam też

później zapytałam S jaki mamy dzień bo koleżanka urodziła a ja Jej napisałam że urodzi z poniedziałku na wtorek, później zdziwiło mnie imię -a później zobaczyłam na nadawcę:-):-):-) blondi jak się patrzy