• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
KASIKZ kochana jeździłam u siebie plac i miasto
do Wawy na jazdy to pojade jak trzy egzaminy obleję a obleję wiem na pewno i będę musiała dokupić godziny wtedy je wykorzystam a na czwartek się przygotowuje co by chociaż z placu wyjechać

JOLKA ty sie nie stresuj dziewczyno
zobacz ja jestem pół roku po zabiegu i bez suwaczka a są dziewczyny które zaraz po pierwszej @ wstawiały suwaczki ba są nawet takie które pierwszej @ nie doczekały

wiesz lekarz to juz nie miał w sumie nic do powiedzenia
ja z przytulankami nie czekałam na zgodę tylko żeby się krwawienie skończylo
nic mnie nie bolało więc sobie nie odmawialiśmy tyle że zabezpieczaliśmy sie

Czesc , dziewczyny. Pisze pierwszy raz , nie wiem czy w dobrym miejscu , ale czytam że jesteście po poronieniu tak jak ja. Miałam zabieg łyżeczkowania 17.09 i po wizycie u lekarza nie wiem co robić. Mianowicie powiedział żeby poczekać 2 cykle i znów starać sie o malucha. Napiszcie proszę ,co sądzicie . Czy to nie za szybko?

reklama
ŻARTUJESZ?!

I lekarz na to pozwolił???
:szok::szok::szok:
Żartuje, oczywiście...
:cool::laugh2::laugh2::laugh2:

Tak naprawdę to zależy od organizmu nie od lekarza. Poza tym lekarz sam stwierdził , że najszybciej po zabiegu można zajść w ciążę ponieważ macica jest jeszcze elastyczna.
Wiele dziewczyn tutaj nie przestrzegało tego terminu 3 miesięcy do zielonego światełka, ja też. Dobrze się czułam więc rozpoczęłam "przytulanki" na drugi dzień po wyjściu ze szpitala.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry